Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Můžete se připojit k AirDisk z jakéhokoliv Macu či počítače přes Wi-Fi síť a převést zvolené soubory. AirDisk nabízí prohlížeč dokumentů a obrázků, hudební přehrávač, hlasové nahrávání, textový editor, správce dokumentů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“1,99€“]

iCarConnect HD
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. iCarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího. Aplikace podporuje 3D efekt Parallax a tato verze je dostupná pouze pro iPad.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“3,99€“]

Instant Pic Collage Pro
Instant Pic Collage Maker nabízí vše, co potřebujete pro vytváření překrásných koláží z vašich snímků. Lehce aplikujte na svou koláž text (aplikace nabízí mnoho zajímavých fontů) či použijte jeden z mnoha fotofiltrů.

[appbox appstore id1118628394 oldprice=“1,99€“]

Thunderspace 5k
Thunderspace 5k vám přináší revoluční a vzrušující zážitek a také vám přinese klid do vašeho zaneprázdněného života. Aplikace vám přináší psychoakustické 3D audio pro, 2 fantastické bouřky, simulátor blesků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“0,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

BoomBox
BoomBox je ultimátní hudební přehrávač pro jakéhokoliv Soundcloud uživatele, kterému nevyhovuje původní aplikace. BoomBox je jednoduchá a intuitivní, která vám umožní naplno se soustředit na hudbu. Aplikace je jedinečná v tom, že budete mít exkluzivní přístup k Soundcloud bez výdajů a reklam.

[appbox appstore id1177824429 oldprice=“6,99€“]

11 Checker
11 Checker je obtížnou hrou, která doopravdy potrápí váš mozek. Posouvejte obrazovku a spojujte čísla do vertikálních nebo horizontálních linií. Vyzkoušejte s 11 Checker, jak jste na tom.

[appbox appstore id1038870113 oldprice=“4,99€“]

Cardinal Land
Cardinal Land je originální geometrická puzzle hra se vzdělávacím záměrem. Vaším úkolem je spojit barevné kusy odlišných tvarů do zvířecích obrázků. Ale musíte si pospíšit, jelikož pokud chcete získat všechny hvězdy, tak musíte dokončit úkol do 30 sekund. Ze začátku to vypadá opravdu jednoduše, ale s rostoucí úrovní uvidíte sami.. Cardinal Land nabízí sedm kontinentů a více než 80 unikátních levelů s krásnými zvířaty a další levely budou přibývat.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“0,99€“]

apps iphone_6_1-still004

Dnes nejčtenější

.