Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

My PaintBrush
My PaintBrush je výkonnou malovací a kreslící aplikací. Využijte inspirativní nástroje a štětce k vytvoření skvělých obrazů na vašem Macu. My PaintBrush je skvělou  a nezbytnou aplikací pro každou kreativní duši.

[appbox appstore id571148040 oldprice=“2,99€“]

Super Vectorizer 2
Super Vectorizer 2 je profesionální vektorový nástroj, který automaticky konvertuje obrázky (podporuje více než 70 formátů, např. JPEG, BMP, PNG) na škálovatelnou vektorovou grafiku (Ai, SVG, DXF a PDF). Nezáleží na tom, zda jste profesionálem či začátečníkem, aplikace Super Vectorizer vám bude vždy nápomocná. Aplikace využívá zcela nový algoritmus, který produkuje více přirozené barvy po vektorizaci. Nyní podporuje až 64 barev a mnoho dalších prvků.

[appbox appstore id1152204742 oldprice=“19,99€“]

DiskKeeper Pro
Aplikace DiskKeeper vám umožní vyčistit váš Mac od všemožného počítačového odpadu a přebytečných souborů a také zároveň podpoří váš počítač a uvolní místo na disku.

[appbox appstore id928945535 oldprice=“4,99€“]

Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“3,99€“]

Admiral Nemo
V posledních letech je Říše pod neustálými útoky ze strany četných nepřátel. Hlavní Ostrov se nyní rozpadá. Jeho pobřežní vody jsou doslova roztrhané nepřátelskými státy. Velitel Uzman útočí na Ostrov z jihu. Často útočí na civilní obyvatelstvo a zbavuje je dodávek potravin, takže odsuzuje lidi k hladovění. Pomalu, ale jistě námořnictvo kapitána Tevtara, což je mladší bratr admirála Njalla, se blíží k říši. Ten se chová stejně vražedně jako jeho bratr. Lodě admirála Njall byly viděny na severu ostrova. Má v genech krvavého barbara. Po každé bitvě nechává naživu pouze jednoho zajatce – tento šťastný člověk musí říci sousedním národům o hrůze, kterou viděl. Avšak největší zničení a ztráty lze očekávat v případě, že se admirál Gunter dostane na ostrov. V současné době má největší armádu. Je jako mor, který požírá celé říše. Mimochodem, jeho armáda je blíž a blíž!

[appbox appstore id1145313245 oldprice=“1,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Crashlands
[appbox steam simple 391730 oldprice=“14,99€“]

Rust
[appbox steam simple 252490 oldprice=“19,99€“]

1954 Alcatraz
[appbox steam simple 255280 oldprice=“19,99€“]

Glorkian Warrior: The Trials Of Glork
[appbox steam simple 341120 oldprice=“3,99€“]

Zombie Kill of the Week – Reborn
[appbox steam simple 342300 oldprice=“5,99€“]

Dnes nejčtenější

.