Zavřít reklamu

V posledních týdnech se často hovoří o problému, který postihuje některé iPhony 6s. Po několika měsících stížností se nakonec Apple oficiálně vyjádřil a uvedl, že za problémy postižených iPhonů 6s mohou vadné baterie, při jejichž výrobě nastala procesní chyba a články byly nadměrně vystaveny vzduchu. V současné době probíhá svolávací akce, během které vám v servisu vymění (nebo zaplatí již provedenou výměnu) baterii v postiženém telefonu. Nyní se ovšem objevily informace o tom, že náhodné restary a vypínaní nemusí souviset pouze se špatnými bateriemi. Apple tak připravuje aktualizaci iOS. 

Mnoho uživatelů si oddechlo když zjistili, že Apple problém s bateriemi, resp. s vypínáním a restartováním iPhonu 6s konečně uznal. Nyní se ovšem objevila informace o tom, že vadné baterie nemusí být jediným důvodem, proč se tak děje. Celý problém může být podstatně rozšířenější, než se z počátku zdálo. Objevily se totiž problémy s telefony, které by tyto vadné baterie mít ani neměly.

V současné době prý Apple potřebuje ještě další diagnostická data, aby bylo možné udělat konečný verdikt o tom, co vlastně za problémy stojí. Společnost ale věří, že v případě telefonů s nepoškozenými bateriemi, by mohl pomoci jen hotfix v iOS. Pokud se vám tedy váš iPhone 6s náhodně vypíná a restartuje, avšak nemáte dodávku s vadnými bateriemi, společnost již pracuje na nápravě.

iPhone 6 Plus battery FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.