Zavřít reklamu

Už včera jste si u nás mohli přečíst, že se Apple opět zapojil do podpory dne boje proti AIDS, který je stanoven na dnešní datum (1.12). Aby společnost dokázala přispět co nejvyšší částku, začala prodávat nové produkty v červené barvě s označením (PRODUCT)RED a v App Store nabízet aplikace, ve kterých když si zakoupíte nějaký obsah pomocí in-app nákupu, tak Apple celou částku věnuje na podporu výzkumu a prevence AIDS.

Apple tak například začal variantu (PRODUCT)RED nabízet i u svého Smart Battery Case pro iPhone 7, který bylo doposud možné zakoupit jen v černé a bíle variantě. Stejně tak společnost začala prodávat v červené barvě kožený kryt na iPhone SE, který byl doposud dostupný jen v černé a půlnoční modré, sluchátka Beats Solo3 Wireless a reproduktor Beats Pill+.

Kalifornský gigant ale pochopitelně nabízí mnohem více produktů, jejímž zakoupením můžete podpořit boj proti AIDS. V nabídce jsou kožené a silikonové kryty pro iPhone 7/7 Plus, 6S/6S Plus, sportovní řemínek k Apple Watch nebo třeba i iPod shuffel, nano a touch. Kompletní nabídku všech RED produktů naleznete zde.

 

Pokud si nechcete kupovat nový produkt, ale i tak byste rádi podpořili boj proti AIDS, pak stačí provést in-app nákup v některé z následujících aplikací:

Angry Birds 2
Angry Birds POP!
Best Fiends
Best Fiends Forever
Boom Beach
Candy Crush Jelly Saga
Clash of Clans
Clash Royale
CSR2
Episode
Farm Heroes Saga
FarmVille: Tropic Escape
FIFA Mobile
Hay Day
MARVEL Contest of Champions
PewDiePie’s Tuber Simulator
Plants vs. Zombies Heroes
SimCity BuildIt
War Dragons
YAHTZEE With Buddies

product-red-fb

Dnes nejčtenější

.