Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Socium widget
Chtěli byste mít možnost psát příspěvky na určité sociální sítě přímo z vašeho widgetu? Socium widget vám snadno umožní psát příspěvky přímo na Facebook a Twitter. Stačí přejít na oznamovací centrum a začít psát.

[appbox appstore id1011763988 oldprice=“0,99€“]

hueTube
Chcete zjistit, co se stane, když Philips hue potkají YouTube? Akční, dobrodružné, romantické, válečné – nezáleží na tom, co je na YouTube, všechny prolomí obrazovku a vstoupí do vašeho domova za pomocí světelných efektů vytvořených Philips hue. Aplikace vám přináší úžasný zážitek při sledování YouTube.

[appbox appstore id1160702546 oldprice=“3,99€“]

Windy
Potřebujete si oddechnout a odvést svou pozornost od každodenních starostí? Windy je ideální aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci. Můžete zvolit z velkého množství rozličných přírodních zvuků jako např. déšť, řeka či zpěv ptáků, které vám pomohou usnout či jen tak relaxovat. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id841377297 oldprice=“1,99€“]

Screeny+
Screeny+ je užitečnou aplikací, která vám pomůže ušetřit místo, které vám zabírají screenshoty. Aplikace proskenuje vaše fotoalbum a pomůže najít a vymazat screenshoty, které už nepotřebujete. Screeny+ je optimalizováno na screenshoty z iPhonu i iPadu.

[appbox appstore id946308845 oldprice=“0,99€“]

Simpler Pro
Tato aplikace se hodí zejména v případě, kdy si chcete pročistit a protřídit kontakty. Simpler Contacts Pro je velice oblíbená aplikace s více než 1,5 miliony uživatelů, která nabízí spojení kontaktů, jejich pokročilé prohledávání, odesílání zpráv a emailů několika kontaktům najednou a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“4,99€“]

Tesla Wars – II
Ochraňte planetu za pomocí Tesla Tower. Konstruujte zbraně, odemkněte unikátní speciální útoky, vylepšete věž a mnoho dalšího zajímavých prvků. Vyrobte reálnou elektrickou nestvůru, která smete vše, co se jí připlete do cesty. Nenechejte malé černé lidi zotročit celý vesmír.

[appbox appstore id843753583 oldprice=“0,99€“]

Super Arc Light
Jste připraveni na vytrvalé přežití? Super Arc Light je stylová minimalistická arkáda, ve které musíte bránit svou základnu do posledního dechu proti vlnám nepřátel. Zkuste přežít co nejdéle a ničte své protivníky za pomocí rychlosti a přesnosti. Hra nabízí velké množství zbraní, které si můžete odemknout a každá nabízí velkolepé vizuální efekty.

[appbox appstore id884476753 oldprice=“1,99€“]

C.U.B.E.
C.U.B.E. je minimalistická 3D puzzle hra, která dokáže zaujmout. Otáčejte kostkou a zapamatujte si sekvenci světel a zvuků, jelikož je budete muset přesně zopakovat. Zní to možná jednoduše, ale realita je o trochu horší.

[appbox appstore id1173431197 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.