Zavřít reklamu

Data vydání bezdrátových sluchátek do Applu AirPods se neustále mění a s postupujícím časem jich také přibývá čím dál víc. Podle nejnovějších odhadů, jejichž zdrojem jsou informace ze zahraničních prodejních webů, bychom se AirPods mohli skutečně dočkat ještě před koncem tohoto roku. Budeme si je skutečně moci nadělit pod stromeček?

Server Mac4Ever tento týden objevil, že francouzský web Fnac uvádí u předběžných objednávek AirPods datum 30. listopadu. Pokud by to byla pravda, znamenalo by to, že by distribuce sluchátek začala až po Black Friday a Cyber Monday, ale zákazníci by stihli objednat zboží ještě před vánočními svátky. Minulý týden se zase objevila zpráva, založená na informaci jednoho z prodejců v Evropě, podle které by sluchátka měla vyjít dnes – tedy 18. listopadu. Na sklad prodejce se měla dostat 17. listopadu.

Ačkoliv je zítřejší vydání sluchátek značně nepravděpodobné, plno maloobchodních prodejců již obdrželo demoverze sluchátek, aby mohli jak zákazníkům, tak zaměstnancům demonstrovat princip jejich fungování. To by mohlo naznačovat, že Apple skutečně plánuje spuštění jejich prodeje ještě před koncem tohoto roku. Počátkem tohoto týdne jsme vás informovali o tom, že Alza uvedla jako datum spuštění prodeje AirPods prosinec letošního roku. Datum bylo posléze ze stránky odstraněno a Alza nyní pouze uvádí informaci o tom, že přijímá předběžné objednávky sluchátek. Pokud by výroba začala v prosinci, jak předpovídali analytici z Barclays, sluchátka by se k zákazníkům letos rozhodně nedostala.

airpods-k-dispozici

Leden roku 2017 byl jedním z prvních odhadovaných termínů poté, co Apple odložil zahájení dále než na říjen. Navzdory této zvěsti a navzdory tomu, že některé servery uvádějí jako datum, kdy budou sluchátka dostupná, dokonce březen příštího roku, stále ještě řada zákazníků věří, že se k nim AirPods dostanou ještě před Vánoci. Z toho, jak moc se od sebe jednotlivá data z různých zdrojů liší, jasně plyne, že oficiální informace o vydání AirPods zatím nikomu sdělena nebyla. Nijak sdílná není ani oficiální stránka Applu, která hlásí, že sluchátka nejsou aktuálně k dispozici.

airpods-fb

Zdroj: MacRumors.com

 

Dnes nejčtenější

.