Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Instastack
Instastack vám poskytuje elegantní možnost, jak prohlížet Instagram na vašem Macu. InstaStack je nástrojem, který vám pomáhá efektivně prohledávat Instagram. Aplikace vám umožní rychlý přístup na váš účet přímo z menu bar.

[appbox appstore id775691986 oldprice=“4,99€“]

PDF Editor Pro
PDF Editor Pro je editor dokumentů, který nabízí užitečné funkce, které vám pomohou snadno a rychle upravovat dokumenty. Aplikace vám umožní prohlížet a opatřovat poznámkami PDF dokumenty, podtrhávat text a mnoho dalšího. Lehce můžete najít specifické informace v PDF dokumentu, ukládat záložky, vyplňovat kolonky v dokumentu, vytvářet poznámky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id670508583 oldprice=“9,99€“]

AntiVirus BitSweeper
Většina kybernetických útoků jsou zaměřené na instalaci malwaru, které vedou k odcizení vašich osobních údajů nebo mohou způsobit finanční škody. Nač se stát obětí, když se můžete chránit prostou, přehlednou a bezpečnou aplikací jako je např. AntiVirus BitSweeper. Aplikace vám umožní proskenovat systém a identifikuje a odstraní jakýkoliv malware (viry, trojské koně, keyloggery a mnoho dalších hrozeb).

[appbox appstore id1161255139 oldprice=“14,99€“]

Grim Fandango Remastered
V zemi mrtvých se nachází něco shnilého a vy jste považován místními za troubu. Seznamte se s Mannym Calaverou, cestovním agentem, který pracuje na ministerstvu smrti. Manny prodává luxusní balíčky duším na jejich čtyřleté cestě k věčnému odpočinku. Bohužel nastal problém v tomto ráji. Pomozte agentovi vyřešit jeho problémy, které ohrožují jeho spasení. Grim Fandango je epický příběh o čtyřletém životě (nebo smrti) Mannyho Calavery.

[appbox appstore id1022841309 oldprice=“14,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Evoland
[appbox steam simple 233470 oldprice=“9,99€“]

Legacy of Dorn: Herald of Oblivion
[appbox steam simple 389850 oldprice=“9,99€“]

Evoland 2
[appbox steam simple 359310 oldprice=“19,99€“]

Master of Orion 2
[appbox steam simple 410980 oldprice=“5,99€“]

BattleBlock Theater®
[appbox steam simple 238460 oldprice=“14,99€“]

Dnes nejčtenější

.