Zavřít reklamu

Před několika týdny jsme psali o tom, že uživatelé Android Wear hlásí potíže s párováním svých chytrých hodinek s iPhony. Tento problém se objevil jak u nových iPhonů 7, tak i u starších modelů. Ukázalo se, že je na vině aktualizace iOS 10, která tomuto spojení z nějakého důvodu brání. Včera vyšel update iOS na verzi 10.1 a jak se zdá, párování Android Wear s iPhonem opět funguje tak, jak má. 

Na nápravě spolupracoval Apple s vývojáři z Android Wear týmu a výsledek jejich práce se projevil včera. Uživatelé již nemají problém své chytré hodinky s telefonem propojit. Všechny zákazníky následně ujistil ještě zástupce Android Wear developer týmu, ErnestCM, který na internetu vyvěsil oficiální stanovisko společně s návodem, jak vlastně Apple zařízení na nejnovější verzi iOS aktualizovat. Jak je psáno výše, nová aktualizace iOS 10.1 je dostupná pro iPhony a iPady již od včerejška.

android-wear-iphone-7

Problém se spojením zařízení pocítilo mnoho uživatelů. Co se zařízení týče, tento problém postihl například Moto 360 v2, Asus ZenWatch, Tag Heuer Connected a mnoho dalších. Pokud máte doma nějaké hodinky se systémem Android Wear, můžete je opět z vesela používat. Pokud máte doma například iPhone nebo iPad, můžete si alespoň přečíst, co je v iOS 10 nového – shrnutí veškerých podstatných novinek najdete v tomto článku.

android-wear-iphone-ios-fb

Zdroj: iPhonehacks

Dnes nejčtenější

.