Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Briefcase
Briefcase je aplikací ,,vše v jednom” – prohlížečem dokumentů a správcem pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Aplikace dokáže importovat soubory z Macu/počítače přes WiFi či iTunes do vašeho iOS zařízení. Dále aplikace nabízí stahování a nahrávání souborů z Dropboxu, GoogleDrive, SkyDrive i Box. Briefcase podporuje PDF dokumenty, obrázkové soubory (jpg, png, gif a další) dokumenty Microsoft Office i iWork, audio i video soubory.

[appbox appstore id579224808 oldprice=“0,99€“]

Next Keyboard
Next je krásnou klávesnicí pro váš iPhone, která pracuje stejně skvěle jako vypadá. Aplikace vám umožní rychlé psaní, autokorekci a neustálý přístup k vašim oblíbeným smajlíkům, nálepkám a senzačním motivům. Klávesnici Next můžete využít jako běžnou klávesnici na psaní SMS zpráv, ve WhatsApp a dalších aplikacích.

[appbox appstore id920592486 oldprice=“1,99€“]

YConvert PRO
YConvert PRO je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“28,99€“]

TopScanner
Aplikace, která se bude hodit zejména studentům, učitelům, ale vlastně i všem ostatním, co potřebují občas naskenovat/vyfotit nějaký dokument. TopScanner je určený na skenování různých dokumentů. S její pomocí si budete moct naskenovat obrázky, recepty, papírové poznámky, náčrtky či jakýkoliv jiný typ dokumentu a uložit je ve formátu PDF. Aplikace je dobrá především na to, že dokument normálně vyfotíte, ale ona vám jej dokáže přetvořit do takové podoby, jako kdybyste jej přímo naskenovali.

[appbox appstore id947008844 oldprice=“2,99€“]

Mobile Currency
Mobile Currency je intuitivní a přehledná aplikace, která vám automaticky (či manuálně) aktualizuje směnné kurzy. Aplikace je dostupná pro více než 160 měn. Můžete si vybrat své oblíbené měny a mít rychlý přehled.

[appbox appstore id1129010373 oldprice=“0,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

Databit
Databit je velmi prostou aplikací, která sleduje vaši spotřebu mobilních dat. Stačí otevřít aplikaci nebo si rychle zkontrolovat stav prostřednictvím widgetu a máte jasno. Automaticky resetuje data v den fakturace. Databit podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1052616692 oldprice=“1,99€“]

BeetleCam
BeetleCam Gallery Cleaner vám umožní uvolnit velké množství úložného prostoru na vašem iPhonu a iCloudu. Tento chytrý nástroj dokáže automaticky detekovat nechtěné fotografie na vašem zařízení. Aplikace proskenuje vaše zařízení a odstraní duplikované či velmi podobné snímky.

[appbox appstore id1050484615 oldprice=“3,99€“]

Stream
Tato aplikace byla vytvořena, aby vám umožnila neomezené poslouchání, spravování a synchronizaci cloudové hudby. Můžete si lehce vytvořit osobní streamovací službu s uskladněním na cloudu (Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive apod.), abyste si ušetřili místo na vašem iOS zařízení a zpříjemnili si den/noc poslechem hudby.

[appbox appstore id1065802380 oldprice=“1,99€“]

Recenze uživatele:
,,Velice povedená aplikace, jednoduché a intuitivní ovládání, ale uvítal bych podporu ownCloudu nebo vlastních NAS úložišť (QNAP, SYNOLOGY…atd), třeba přes Webdav.“

iPicBox
IPicBox je skvělou aplikací, která vám spolehlivě ochrání vaše privátní fotografie. Aplikace nabízí možnost uzamknout jednotlivé soubory či fotografie. Všechny své snímky můžete roztřídit do neomezeného počtu složek. IPicBox dále nabízí snadné fungování základních operací jako např. přidávat, smazat, editovat, přesunout.

[appbox appstore id1013779674 oldprice=“0,99€“]

Ninjas Infinity
Ninjas je autentická, kreslená a akční 2D hra. Dokáží vaše prsty pochytit rychlost ninji? V této poutavé hře začíná pěkné dobrodružství. Čeká na vás mnoho objektů, včetně zlých ninjů, psích ninjů, zombie, pastí, hradů, jeskyní a všechny tyto objekty vám zaručují pořádné dobrodružství. Vyberte si jednoho ninju – vodního, ohnivého, hromového a větrného.

[appbox appstore id931211453 oldprice=“0,99€“]

apps iPhone 6

Dnes nejčtenější

.