Zavřít reklamu

Další den a další problém iPhonu 7. Nejprve se o víkendu objevila zpráva od čestvých majitelů iPhonu 7, že jejich zařízení syčí, poté jsme vás včera večer informovali, že po přechodu z leteckého režimu se už nový telefon nepřipojí k signálu operátora a nyní tu máme další problém. Někteří uživatelé totiž hlásí, že jim přestala fungovat nová redukce z 3,5mm jacku na Lightning a dokonce i ovladač na Lightning EarPods.

Podle uživatelů přestane ovladač na EarPods fungovat po pětiminutové neaktivitě sluchátek, která jsou k telefonu připojena. Abyste problém vyřešili, je potřeba sluchátka vytáhnout a opět zastrčit do Lightning portu. Stejný problém je i s novou redukcí, kterou naleznete v balení iPhonu 7. Přes tu když pořpojíte například sluchátka Beats s ovladačem, tak jednou ovladač funguje tak jak má a jindy přestane fungovat úplně.

Apple už se nechal slyšet, že o problému ví a pracuje na jeho rychlé opravě. Stejně tak prý pracuje na již zmíněném problému s opětovným připojením k signálu operátora po vypnutí Letového režimu. Aktualizace iOS 10 by tak měla vyjít v nejbližších dnech, ale Apple přesné datum neuvedl.

iPhone Lightning EarPods

Dnes nejčtenější

.