Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Night Web Browser
Přijde vám, že obrazovka internetového prohlížeče na vašem iPhonu/iPadu je příliš zářivá, když si ji prohlížíte ve tmě? Tato aplikace má funkci klasického internetového prohlížeče. Night Web Browser vám umožní projíždět obsah na internetu ve tmě, aniž byste museli příliš zatěžovat své oči.

[appbox appstore id659125750 oldprice=“0,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překládání (více než 30 jazyků, podpora českého a slovenského jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

Calories
Calories je velmi zajímavou aplikací, která vám spočítá pálení kalorií. Chcete spálit nějaký určitý počet kalorií? Výborně, zadejte číslo a okamžitě se vám zobrazí, za jak dlouhou dobu byste kalorie spálili při chůzi, běhu, plavání a tancování. Stačí zadat věk, pohlaví, výšku a váhu.

[appbox appstore id1143851857 oldprice=“0,99€“]

Future
Future přináší novou cestu, jak spolupracovat se svým kalendářem. Aplikace funguje na způsob hodin, kdy jsou vaše události rozestavěny podél hodinového číselníku. Díky tomuto způsobu budete mít okamžitě přehled o všem, co vás v daný den čeká. Future nabízí také widget, dva motivy a je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id1037464013 oldprice=“1,99€“]

Handblock Adblocker
Handblock Adblocker je spolehlivou aplikací, která blokuje reklamní obsah na vašem iPhonu či iPadu. Chtěli byste zažít to nejlepší možné prohlížení webových stránek na Safari? Naprosto bez reklam? Zkuste Handblock a uvidíte sami.

[appbox appstore id1041598777 oldprice=“0,99€“]

Awesome Lists
Máte rádi různé seznamy a preferujete mít je neustále u sebe? Awesome Lists vám v tomto směru rozhodně pomůže. Tato aplikace představuje prosté a elegantní řešení pro vytváření různorodých seznamů. Vytvořte si barevné a zábavné seznamy, díky kterým nikdy na nic nezapomenete. Vytvářejte seznamy úkolů, nákupní seznamy, seznamy na dovolenou, inventáře, projekty, životní cíle, místa, která chcete navštívit, vaše oblíbené věci a mnoho dalšího – jste limitováni pouze vaší fantazií.

[appbox appstore id427124243 oldprice=“3,99€“]

Socium widget
Chtěli byste mít možnost psát příspěvky na určité sociální sítě přímo z vašeho widgetu? Socium widget vám snadno umožní psát příspěvky přímo na Facebook a Twitter. Stačí stáhnout oznamovací centrum a začít psát.

[appbox appstore id1011763988 oldprice=“0,99€“]

BeetleCam
BeetleCam Gallery Cleaner vám umožní uvolnit velké množství úložného prostoru na vašem iPhonu a iCloudu. Tento chytrý nástroj dokáže automaticky detekovat nechtěné fotografie na vašem zařízení. Aplikace proskenuje vaše zařízení a odstraní duplikované či velmi podobné snímky.

[appbox appstore id1050484615 oldprice=“3,99€“]

Counter
Counter je opravdu prostou a zároveň také praktickou aplikací, která je zaměřená na počítání. Aplikace je skvělou pomůckou pro sledování vašich zvyků, počítání skóre a dalších důležitých věcí ve vašem životě. Stačí poklepat a přičtou se body. Aplikace nabízí neomezený počet počítadel a mnoho dalších užitečných funkcí. Counter podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id369333460 oldprice=“0,99€“]

Earth 3D
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasím, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu Slunce a další.

[appbox appstore id574399713 oldprice=“3,99€“]

Voice Translate Instantly PRO
Zajímavá aplikace, která vám umožní okamžité překládání do 90 cizích jazyků. Stačí promluvit jedním jazykem a aplikace ihned překládá. Za pomocí této aplikace se okamžitě zbavíte jazykových bariér.

[appbox appstore id1148979791 oldprice=“2,99€“]

iPhone 6s in hand apps

Dnes nejčtenější

.