Zavřít reklamu

Před pár dny jsme vás informovali o úniku, který naznačoval, že Apple představí iPhone 7 v nové barevné variantě. Konkrétně by mělo jí o leskle černou podobnou té na Macu Pro 2013. Nová varianta by se tak měla připojit k současné Gold, Rose Gold, Silver a Space Gray. Dohromady by tak Apple měl nabízet celkem pět barevných variant iPhonu 7. Jak by ale taková Glossy Black (tak by se mohla nová varianta jmenovat) ve skutečnosti vypadala? To se nám rozhodla ukázat zahraniční stránka Apple Arab.

Ta totiž vytvořila jakýsi koncept iPhonu 7 v matně a leskle černé variantě. Obě tyto barvy by totiž měly být na iPhonu 7 i 7 Plus dostupné, a tak si uživatel bude moct skutečně vybrat. Nicméně na rendrech, které můžete vidět níže, vypadají obě varianty skutečně úžasně, ale všichni víme, že skutečnost je nakonec přeci jen značně odlišná.

Navíc leskle černý iPhone 7 Plus na konceptu vypadá, jako kdyby měl šasi z plastu nebo dokonce ze skla. Jak ale podle dosavadních informací víme, iPhone 7 bude z hliníku série 7000, tedy z toho samého materiálu, ze kterého je i Phone 6s. Je tedy otázkou, jak vlastně bude lesklá varianta ve skutečnosti na hliníku vypadat, ale k zahození určitě nebude.

Apple představí iPhone 7 a iPhone 7 Plus už za pár dní, konkrétně ve středu 7. září. Konference začne v 19:00 našeho času a my vám samozřejmě budeme ještě během toho večera přinášet články o novinkách. Kromě nového iPhonu by měl Apple představit i Apple Watch 2 a nové produkty značky Beats, tudíž by mělo jít o sluchátka nebo reproduktory.

iPhone 7 glossy black FB

Dnes nejčtenější

.