Zavřít reklamu

BMW SIGNATURE iconTroufnu si napsat, že na světě existuje několik milionů různých obalů pro iPhone, a tak si ve výsledku dokáže vybrat úplně každý. Někomu stačí obal za pár korun z Aliexpress, ale jsou tu i tací, kteří chtějí svému smartphou za několik tisíc až desítek tisíc dopřát něco kvalitnějšího a pochopitelně i dražšího. No a nakonec je tu ještě ti, kteří chtějí mít vše sladěné do posledního detailu a právě pro ty je tu dnešní recenze tří obalů s logem německé automobilové firmy BMW.

BMW obalů existuje hned několik desítek, ale nám do redakce se konkrétně dostaly tři kousky. Dva obyčejné kryjící jen záda – jeden červený a druhý černý, a poté ještě jeden uzavírací ve stylu diáře, který chrání i displej telefonu. Všechny tři obaly jsou pochopitelně kvalitně zpracované a vyrobeny z pravé kůže. Pojďme se na ně ale mrknout trochu podrobněji.

BMW obaly 1
BMW obaly 8
BMW obaly 6

Nejprve si shrňme první dva obyčejné obaly. Konkrétně se jedná o BMW Perforated back a BMW Signature. Oba obaly chrání iPhone v podstatě ze všech stran, a to i včetně rohů. Na telefonu sedí jako přikované, až je někdy obtížné je z něho sundat. Oba se chlubí decentně zdobenými zády a poté hlavně v pravém dolním rohu logem BMW, které je vystouplé. Logo je sice pěkné, kvalitní a pro obal v podstatě neodmyslitelná součást, jenže přináší i své nevýhody. Vzhledem k tomu, že je vystouplé, tak se nejenom rychleji opotřebí, ale hlavně se kvůli němu iPhone viklá, když jej položíte na stůl a začnete na displeji něco dělat.

BMW obaly 7

To třetí obal tímto neduhem netrpí. Logo BMW, respektive jeho sportovní divize M Power, na něm sice také najdete, ale nachází se na přední straně, která kryje displeji. Když si tedy telefon s uzavíracím obalem BMW Embossed Line Book položíte na stůl, nic se neviklá. Na tomto obalu se mi hlavně líbí, že je telefon skutečně chráněn ze všech stran a máte tak jistotu, že se mu i pří pádu z výšky nic nestane. Uvnitř se kromě pouzdra pro telefon nachází na vyklápěcí straně ještě dvě kapsy pro kreditní karty (nebo jakékoli jiné stejného formátu) a také výřez pro reproduktor, díky čemuž můžete volat i s uzavřeným obalem. Krycí strana displeje se k zadní části obalu přichytává pomocí magnetického pásku a musím říct, že drží opravdu pevně.

Resumé

Jak už jsem zmínil výše, všechny tři obaly nabídnou kvalitní materiál i zpracování. Vystouplé logo může někomu vadit, ale pokud si telefon nepokládáte na stůl, když na něm něco děláte, pak vám nic překážet nebude. Osobně mi ale přijde nejlepší třetí pouzdro ve stylu diáře, které jablečný telefon skutečně ochrání a navíc neurazí ani svým vzhledem, a tak mu není v podstatě co vytknout.

Pokud se vám ale ani jeden z obalů nezalíbil, pak nezoufejte. Na odkazu níže jich najdete hned dva tucty, a to nejenom varianty pro iPhone 6 a 6s, ale také pro iPhone 5/5S/SE a dokonce i 4 a 4S.

  • BMW obaly si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro prodejna
BMW obaly 3
BMW obaly 2
BMW obaly 4
BMW obaly 5

Dnes nejčtenější

.