Zavřít reklamu

evutec icon

Vsadím se, že většina našich čtenářů si svůj iPhone chrání nějakým obalem, který by zařízení ochránil například při nechtěném pádu. Také je zde kategorie uživatelů, kterým se nelíbí design iPhonu 5s(se), a tak jednoduše design zakryjí nějakým neprůhledným pouzdrem. Přinášíme vám recenzi na obal od společnosti Evutec, který každého zaujme především svou dřevěnou dýhou. Za půjčení obalu Evutec Wood Bamboo děkujeme portálu iPouzdro.cz

Evutec Wood Bamboo vám dorazí v průhledné krabičce, ve kterém ihned vidíte obal s vámi vybranou dýhou. Osobně jsem vždy raději zvolil průhledný obal, ale když jsem viděl přes krabičku Evutec Wood Bamboo, tak jsem ihned svůj názor přehodnotil. Už na první pohled je vidět, že je obal vyroben z prémiových dřevin a dokonce Evutec Wood Bamboo získal certifikaci FSC© “Chain of Custody“. Certifikát dokazuje, že je obal vyroben z udržovaného lesa. Výhodu vidím i v tom, že dřevěná dýha je i na samotných hranách obalu a ne pouze na zádech. Zadní stranu také v dolní části zdobí logo Evutecu.

evutec 4

Menší nevýhodu vidím v tom, že obal chrání pouze boky, vrchní část a zaoblení iPhonu spodní část, ve které se nachází reproduktory, 3,5mm jack konektor a také Lightning port pro nabíjení. Na horní straně se nachází speciální výřez na Power Button. Vyříznutá je i část levého boku – to kvůli pohodlnému ovládání hlasitosti. Evutec Wood Bamboo je vyroben ze speciálního DuPont Kevlarového vlákna, které je odolné a zároveň se i skvěle drží.

evutec 2

I zmiňovaný dřevěný obal má speciální nátěr, který je velice odolný proti poškrabání, což je jeden z nejdůležitějších prvků všech obalů od Evutecu. Dýha tak stále vypadá i po delším nošení jako byste ji zrovna společně s obalem koupili.

evutec 3

Evutec Wood Bamboo je skutečně velice lehký a bez problému se na iPhone nasazuje. Výhodu vidím i v tom, že iPhone poté neklouže z ruky. Obal však vůbec nepřesahuje hrany samotného iPhonu, tudíž pokud vám spadne váš mobilní telefon na displej, nic ho neochrání. Na našem iPhonu SE máme nalepené ochranné sklo, které vůbec nebrání pohodlnému nošení obalu Evutec wood Bamboo.

Resumé

Evutec Wood Bamboo mě skutečně nadchl a na iPhonu vypadá skutečně velice dobře. Nikdy jsem si nemyslel, že se mi bude líbit dřevný design obalu, ale po napsání řádků výše přemýšlím, že si také jeden obal s dřevěnou dýhou pořídím. Speciální pětivrstvý nátěr je velice odolný proti poškrabání, tudíž se vám obal jen tak nepoškodí. K samotnému iPhonu skutečně dokonale přilne. Pokud vás nezaujal design tohoto konkrétního modelu, na stránkách iPouzdro.cz naleznete kompletní nabídku obalů Evutec i v jiných provedeních.

  • Obal Evutec Wood Bamboo si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro
evutec 1

Dnes nejčtenější

.