Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Aiseesoft DVD Ripper
Aiseesoft DVD Ripper nabízí výkonné funkce, které vám pomůžou ripovat vaše domácí DVD na 4K/HD a další populární video formáty (např. AVI, MP4, MKV, MOV, FLV, 3GP). Své video soubory můžete přehrát na Macu nebo si je užijte na iPhonu, iPadu, na mobilech řady Samsung Galaxy, na mobilních zařízeních HTC a dalších přenosných zařízeních. Zachování původní kvality videa je samozřejmostí. Aplikace nabízí také základní editační funkce (jas, saturace, kontrast, efekty apod.). Upozorňujeme, že se jedná o verzi Lite.

[appbox appstore id740356389 oldprice=“14,99€“]

Set for iWork
Tato aplikace je ideálním nástrojem pro všechny uživatele iWork. Set for iWork poskytuje 1 250 unikátních designů pro dokumenty Pages, 125 šablon pro Numbers, 90 slideshow témat pro Keynote a 1 633 obrázků pro lepší ilustrování vašeho obsahu.

[appbox appstore id905263825 oldprice=“29,99€“]

HDR Darkroom 3
Díky HDR Darkroom 3 můžete mít krásné a unikátní HDR fotky. Aplikace nabízí 16 HDR stylů, takže editace snímků bude o to rychlejší a snazší. Záleží pouze na vás, zda budete chtít, aby fotografie vypadala realisticky, umělecky nebo futuristicky. Každý HDR styl si můžete upravit podle svých potřeb a také je uložit pro pozdější použití. Aplikace podporuje RAW soubory. Cena za normálních okolností je poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte stáhnutí této aplikace.

[appbox appstore id763309740 oldprice=“39,99€“]

iTranslate
S iTranslate můžete překládat slova, fráze a text do více než 90 cizích jazyků. Aplikace je umístěna v menu bar, takže vám kdykoliv rychle pomůže vyřešit jakýkoliv překladatelský oříšek. Chtěli jste někdy slyšet, jak zní ženská australská angličtina? V iTranslate si můžete vybrat mezi mnoho různými dialekty, zvolit ženský či mužský hlas a dokonce můžete ovlivnit tempo řeči. Aplikace vyžaduje připojení k internetu.

[appbox appstore id884952790 oldprice=“9,99€“]

ArtClip
Za pomocí této aplikace můžete přidat svým videím různé umělecké efekty předtím než je budete sdílet se svými blízkými na sociálních sítích. ArtClip vám umožní vytvořit z videí jedinečné kousky, které zaujmou každého. Intenzita každého efektu může být upravena podle vašich požadavků. Mezi uměleckými efekty můžete najít Black&White (černobílý), Sepia (sépie), Cartoon (kreslený), Sketch (skica) a mnoho dalších.

[appbox appstore id1096141658 oldprice=“4,99€“]

Quick Video Converter
Quick Video Converter je video a audio konvertovací aplikací, která podporuje skoro všechny populární audio a video formáty. Aplikace vám umožní velmi rychlé a snadné konvertování.

[appbox appstore id1125805367 oldprice=“4,99€“]

Grim Legends
Vstupte do kouzelného světa plného legend a magie, který nabízí temné lesy, zakázané chrámy a opuštěné hrady. Je to oblast, která je zahalená ponurými záhadami a váš osud byl napsán dlouho předtím než jste se vůbec narodili. Ve stínu prastarého lesa, na spodní straně údolí, stojí osamělá vesnička Ravenbrook. Lidé jsou tu přátelští a pilní, ale na druhou stranu také velmi pověrčivý. Jednou v noci se vrací domů mladá žena na svatbu své sestry – dvojčete. Sestry se neviděly mnoho let, takže pozvání na svatbu bylo vcelku zvláštní. Skoro to vypadalo jako kdyby pozvánku napsal někdo jiný než nevěsta. Nicméně i přes určité obavy se dvojče vydá na svatbu své sestry..

[appbox appstore id892752499 oldprice=“6,99€“]

Trine
Trine je krásnou fantazijní akční plošinovkou s pohádkovou atmosférou, která sleduje cestu tří hrdinů – Čaroděje, Rytíře a Zloděje, kteří chtějí zachránit království před zlem. Hra je založena na plně interaktivních fyzikálních prvků. Každá postava má odlišné schopnosti a taktiky, které můžete využít a vymyslet nové cesty, jak vyhrát nad armádou a obnovit rovnováhu světa.

[appbox appstore id411903084 oldprice=“9,99€“]

Trine 2
Trine 2 je plošinová hra plná akce, hádanek a tajemství. V této hře budete hrát za jednoho ze tří hrdinů, kteří si razí cestu skrze různé nebezpečné situace v fantastickém světě víl. Trine 2 je také fyzikálně zaměřenou hrou s ohněm, vodou, gravitací a kouzel.

[appbox appstore id483381002 oldprice=“14,99€“]

Trine 3
A máme tu pro vás třetí díl pohádkového světa, který je plný puzzlů, úžasných vynálezů, nebezpečných nepřítelů a okouzlujících stvoření. V tomto díle se opět setkáte se známými hrdiny – Rytířem Pontiusem, Čarodějem Amadeusem a Zlodějem Zoyu.

[appbox appstore id1051427331 oldprice=“21,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

The Last NightMary – A Lenda do Cabeça de Cuia
[appbox steam simple 407300 oldprice=“4,99€“]

DreadOut
[appbox steam simple 269790 oldprice=“14,99€“]

12 Labours of Hercules III: Girl Power
[appbox steam simple 360650 oldprice=“2,99€“]

Puzzle Dimension
[appbox steam simple 57200 oldprice=“2,49€“]

The Black Watchmen
[appbox steam simple 349220 oldprice=“14,99€“]

Dnes nejčtenější

.