Zavřít reklamu

Apple Store icon 2Ke konci minulého týdne jsme vás informovali, že Apple chystá novou podobu aplikace Apple Store, která bude navrhovat produkty, jenž byste si měli koupit. Včera večer velká aktualizace skutečně dorazila do App Store, a tak ji téměř všichni z vás mohou stahovat (na Slovensku není aplikace Apple Store dostupná).  A co kromě nové ikony aplikace nyní nabízí? Na to se pojďme trochu podrobněji podívat.

V první řadě se změnil vzhled aplikace a nově je tak zase o něco jednodušší. Tou nejpodstatnější novinkou je ale nová záložka s názvem „Objevování“, kde vám Apple navrhuje produkty, o které byste mohli mít zájem na základě toho, jaké předchozí nákupy jste se svým Apple ID udělali. Pokud si tedy například koupíte zlatý iPhone 6s, tak vám záložka „Objevování“ navrhne obal, který bude pro váš model určený a bude sedět i barevně na zlatou variantu.

Aplikace ale nově nenavrhuje jen další produkty, které byste si mohli koupit. Pokud například vlastníte Mac, navrhne vám i workshopy v nejbližším Apple Storu vzhledem k vaší poloze. V České republice vás bude sice posílat do Německa učit se psát v Pages, což pro většinu nebude to pravé, ale časem by třeba mohla zohledňovat různé workshopy a akce i u českých Apple Premium Resellerů.

[appbox appstore simple id375380948]

nova Apple Store aplikace 1
nova Apple Store aplikace 4
nova Apple Store aplikace 5

 

Dnes nejčtenější

.