Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconPo několika várkách všelijakých úniků a jiných internetových senzací tu máme pro změnu nový render, na kterém je zobrazen konstrukční návrh iPhonu 7 a 7 Plus. V dnešním případě se jedná o poměrně kvalitní CAD rendery (kvalitní je původní obrázek, bohužel je to foceno na displeji počítače skrze fotoaparát/telefon, takže výsledná kvalita tak perfektní není), které byly zveřejněny na čínských sociálních sítích. O jejich zveřejnění se postaral francouzský server NWE. Pojďme se tedy podívat, co nám tyto nové rendery odkrývají a jestli přináší nějaké novinky. Vypadá to, že ano.

Tyto 3D rendery potvrzují několik informací, které už delší dobu známe z předchozích úniků. Zejména pak předělaný a zvětšený otvor pro čočku fotoaparátu, upravenou pozici plastových pruhů antény a v neposlední řadě také chybějící 3,5mm konektor. U modelu 7 Plus je pak naprosto zřejmá krytka duálního fotoaparátu. V podstatě tedy vše, co už všichni dobře známe.

iPhone-7-CAD-2

Spodní strana telefonu pak ale odhaluje nové a zajímavé informace. Vypadá to, že místo 3,5mm konektoru je na spodní straně druhý reproduktor, a nový iPhone by tedy mohl disponovat reproduktorovým systémem s funkcí stereo, o čemž se nejednou také spekulovalo. Pak je zde samozřejmě přítomný Lightning konektor, který bude jediným fyzickým konektorem na zařízení. O Smart Connectoru už se delší dobu nikde nemluví a je tedy pravděpodobné, že se ho nakonec nedočkáme. Na bocích pak kromě klasických tlačítek je také slot na SIM kartu, který je ale standardní velikosti, tudíž asi padají spekulace o podpoře dvou SIM karet. Vydání nového iPhonu je naplánované na září.

iPhone-7-CAD-1

Zdroj: idropnews

Dnes nejčtenější

.