Zavřít reklamu

ikona 170202_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Stackables
Stackables je skvělou aplikací, která vám nabízí více než 200 různých efektů pro vaše fotografie. Stackables je zároveň také fotoeditorem, který obsahuje všechny nezbytné funkce jako např. vyvážení bílé, rovnováhu barev, zrnitost a mnoho dalších potřebných funkcí. Popusťte uzdu vaší fantazii a vytvářejte kompozičně perfektní snímky. První verze je pro iOS zařízení a druhá verze speciálně pro iPad.

[appbox appstore id704236938 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id704236997 oldprice=“2,99€“]

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro všechny vaše síťové analýzy a diagnostické problémy. Všechny nezbytné síťové nástroje jsou obsaženy v této jedinečné aplikaci. Net Master umí kompletně proskenovat a diagnostikovat všechna zařízení, která jsou připojená k veřejně přístupné síti. Dále obsahuje rychlostní test, přátelské uživatelské prostředí a mnohem víc.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

Black Password
Black Password je rychlým, pohodlným a spolehlivým správcem vašich hesel. V mnoha případech je značně těžké zapamatovat si všechna hesla. V případě, že všude nepoužíváte pouze jedno heslo, je správce hesel dost nezbytnou záležitostí. Aplikace vám umožní bezpečně uchovat všechna hesla – na webové stránky, fóra, emaily, informace ke kreditním kartám a další osobní informace.

[appbox appstore id351641872 oldprice=“0,99€“]

My_Moto
My_Moto je přehledná a užitečná aplikace pro majitele motorek. Můžete do této aplikace ukládat různé aktivity okolo vaší motorky (náklady, datum jízdy a geografické souřadnice). Aplikace vás navede k vaší zaparkované motorce, nabízí možnost záznamů o vícero motorkách a mnoho dalšího. My_Moto podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1037350776 oldprice=“0,99€“]

Remote
Začněte si prohlížet jakékoliv soubory z vašeho Macu, uschovejte je na vašem iOS zařízení pro využití v offline režimu, snadno kopírujte soubory na váš Mac z jakékoliv aplikace. Aplikace také nabízí ochranu vašich souborů za pomocí hesla.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“2,99€“]

DayCost
DayCost je ideální aplikací pro všechny, kteří by měli rádi přehled o svých výdajích a příjmech. DayCost má svůj widget, takže budete mít přístup ke svému účtu i v momentě, kdy bude váš iPhone uzamčen. Samozřejmostí je také zabezpečení za pomocí hesla, takže se k vašim záznamům dostanete pouze vy nebo osoby, kterým heslo poskytnete. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch, podporuje více než 160 měn, obsahuje kalkulačku a umožní vám zálohovat na iCloud či Dropbox.

[appbox appstore id931188326 oldprice=“2,99€“]

Amplifind
Amplifind nabízí vše v jednom, tedy vám umožní streamovat a vytvářet playlisty napříč SoundCloud, YouTube, Spotify (s účtem) a vaší iTunes knihovnou. Dále aplikace nabízí vizualizér, ekvalizér a mnoho dalšího. Amplifind je fajnový hudební přehrávač pro všechny milovníky hudby.

[appbox appstore id705587544 oldprice=“2,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev, se kterými se můžete vyřádit na svých fotkách. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

Octagon
Jste uvězněni uvnitř Octagonu, což je prostor plný chodeb, otvorů a stupínků a čas velmi rychle běží. Octagon je minimalistická arkádová hra, ve které se musíte pohybovat opravdu rychle, jinak zůstanete pozadu. Přežijete tento šílený závod? Hra nabízí neomezené množství náhodně generujících levelů. Octagon je tento týden zcela zdarma, jelikož se jedná o Free App of the Week.

[appbox appstore id691102150 oldprice=“1,99€“]

The Greedy Cave
Ve vzdálené zemi se nachází kontinent nazvaný Milton. Je to země, kde moc vlády přichází pomocí mečů a děsivého tajemna. Náš příběh začíná ve vzdáleném království na severu, Iblis, což je temné a často zapomenuté místo. Je to divoká a pustá země, ve které musí obyvatelé těžit nerosty pro panstvo. Příležitostně se zastaví dobrodruzi na přespání, ale nikdy nezůstanou déle. Až jednoho dne se nezkušený dobrodruh ztratil a zakopl o díru. Příběh by mohl skončit, kdyby se nevrátil zpátky do města, ale on se zpátky vrátil s pytlem zlata a třpytícím se pokladem, který našel v díře. A příběh pokračuje dál…

[appbox appstore id1028950091 oldprice=“0,99€“]

Gunpowder
Zahrajte si Incendia, což je vyhlášený hrdina, ozbrojený svým důvtipem a soudkem střelného prachu. Váš úkol je zcela jednoduchý, musíte osvobodit městečko ze spárů zlého Grimshawa v této výbušné puzzle hře. Gunpowder nabízí 150 levelů a vy musíte bojovat za pomocí hořících vagónů, zbraní, lustrů, děl, důlních vozíků a řady dalších věcí.

[appbox appstore id868195525 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.