Zavřít reklamu

Siri v češtiněPo letech čekání, které začalo s iPhonem 4s, jsme se konečně dočkali a Apple přidal oficiální podporu češtiny do virtuální asistentky Siri. Nově můžete začít se Siri komunikovat v češtině a ona vám pochopitelně v češtině taktéž odpoví. Apple totiž vydal Siri v češtině!

Siri můžete využívat stejně, jako do dnešního dne krajiny, ve kterých je podpora jazyka již nějaký ten pátek. Pomůže vám s vytočením kontaktu, naplánováním cesty, odesláním sms nebo třeba s vyhledáním nejbližší restaurace, a to vše v našem rodném jazyce.

Siri aktivujete zcela jednoduše, stačí když zapnete svůj telefon, otevřete aplikaci kalendář a podíváte se na dnešní datum. Poté si znovu přetečtete tento článek a pak na nás začnete strašně nadávat.

Mimochodem když se podíváte na datum, zřejmě vám dojde, že jsme vás napálili a o tom také 1. apríl je. Ovšem nenapálil nás nakonec Apple, když za dlouhé roky nedokázal přidat podporu Siri téměř do žádného nového jazyka? A pokud jste hodně naštvaní tak se nezlobte, třeba se jednou vážně dočkáme.

cz_siri_facebook

Dnes nejčtenější

.