Zavřít reklamu

ikona 032054_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohom víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

Tadaa SLR
Tadaa SLR přináší nejlepší možnou cestu, jak skvěle vyfotit naprosto cokoliv. Stačí vybrat ohnisko a je prakticky hotovo. Začněte fotit dokonale vyvážené snímky.

[appbox appstore id724662909 oldprice=“3,99€“]

Night Web Browser
Přijde vám, že obrazovka internetového prohlížeče na vašem iPhonu/iPadu je příliš zářivá, když si ji prohlížíte ve tmě? Tato aplikace má funkci klasického internetového prohlížeče. Night Web Browser vám umožní projíždět obsah na internetu ve tmě, aniž byste museli příliš zatěžovat své oči.

[appbox appstore id659125750 oldprice=“0,99€“]

WiFi Map
WiFi Map vám umožní přístup k internetu na celém světě. Aplikace nabízí offline mapy, WiFi spoty a také nabízí navigaci. Můžete se připojit k WiFi komunitě, přidávat nové WiFi spoty, hesla, updatovat stará hesla a sdílet WiFi spoty na Facebooku, Whatsapp, Viber a Twitteru.

[appbox appstore id543032054 oldprice=“4,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do notifikačního centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Pic Collage
Pokud rádi vytváříte koláže, tak vás určitě potěší tato aplikace. Pic Collage vám umožní kombinovat fotografie a videa se zajímavými fonty, nálepkami, výstřižky a můžete vytvořit propracovanou koláž. Svůj výtvor můžete lehce sdílet na Instagramu, Facebooku a Twitteru.

[appbox appstore id1013583847 oldprice=“1,99€“]

Daily Duty
Daily Duty vám pomůže hlídat úkoly, které byste si přáli provádět pravidelně každý den. Pokud jste si z daného úkolu neudělaly zvyk, tak vám aplikace ve vámi zvolenou hodinu připomene, že je načase provést konkrétní aktivitu.

[appbox appstore id1088814070 oldprice=“0,99€“]

QuickVoiceEx
QuickVoiceEx je užitečná a přehledná aplikace, která slouží pro nahrávání audio poznámek. Snadno nahrávejte přednášky, rozhovory, nadiktujte si své nápady, myšlenky či si namluvte deník. Tato aplikace slouží pro obchodníky, novináře, studenty a všechny, kteří preferují hlasové zadávání než klasické psaní na klávesnici. Také můžete editovat své záznamy a sdílet je přes iMessage či email.

[appbox appstore id1078657359 oldprice=“0,99€“]

Photo: techradar.com Photo: techradar.com

Dnes nejčtenější

.