Zavřít reklamu

ikona 9213655_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

MailTime Pro
MailTime Pro umí propojit neomezený počet emailových účtů, takže budete mít všechny účty hezky pohromadě. MailTime Pro je mobilní messenger, který je rychlý a spolehlivý.

[appbox appstore id1025252985 oldprice=“2,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“1,99€“]

iScanPro
iScanPRO promění váš iPhone, iPad a iPod Touch na praktický skener pro jakékoliv dokumenty. Tato aplikace vám umožní oskenovat knihy, šeky, poznámky, rozvrhy, různorodé dokumenty a uloží je ve formě PDF. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentu, nabízí možnost uploadování na DropBox, Evernote, Google Drive, dokáže přeložit text do 90 cizích jazyků (nutné internetové připojení) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id996887663 oldprice=“2,99€“]

Gifstory
GIfstory je zábavnou a snadnou cestou, jak transformovat každodenní momenty do animovaného GIFu a lehce sdílet svůj výtvor přes zprávy a sociální sítě. Aplikace nabízí 12 krásných filtrů.

[appbox appstore id1059213655 oldprice=“0,99€“]

Cue
Cue je aplikací, díky které můžete komponovat hudbu za pomocí prostého zatřesení vaším iOS zařízením. Skládat hudbu tak mohou i ti, kteří neumí hrát na žádný hudební nástroj, díky prostému zatřesení a přidávání nových zvuků. Aplikace nabízí 4 druhy hudebních nástrojů – buben, trumpetu, kytaru a piano.

[appbox appstore id895677846 oldprice=“2,99€“]

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“3,99€“]

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“0,99€“]

Thunderspace 5k
Thunderspace 5k vám přináší revoluční a vzrušující zážitek a také vám přinese klid do vašeho zaneprázdněného života. Aplikace vám přináší psychoakustické 3D audio pro, 2 fantastické bouřky, simulátor blesků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“2,99€“]

Persistence
Persistence je naprosto jednoduchá a snadno použitelná aplikace, která vám pomůže upevnit zvyky a neustále vás bude motivovat. Aplikace vám poskytne možnost nastavit si připomínky, udržovat vaše cíle a sledovat vaše zvyky. Ke svým pokrokům můžete psát poznámky, dále zobrazuje různé grafy a statické analýzy vašich dat. Procvičujte hraní na hudební nástroj, meditujte, naučte se cizí jazyk, venčete psa, dělejte věci do školy – prostě cokoliv, co vás napadne.

[appbox appstore id789890932 oldprice=“1,99€“]

Paratrooper
Paratrooper je zajímavou hrou, ve které prostě seskočíte padákem z letadla. Naklánějte vaše iOS zařízení ze strany na stranu, abyste umožnili svému hrdinovi padnout k zemi. Opravdu to není tak snadné, jak to zní, musíte se snažit získat za každé přistání 100 bodů. Dejte si dobrý pozor, jelikož na přistávací ploše se může vyskytnout mnoho různorodých překážek. Hra nabízí 54 poutavých levelů.

[appbox appstore id383424298 oldprice=“1,99€“]

CHESS
Máte rádi klasiku všech herních klasik – šachy? Pokud ano, tak online CHESS vás bude bavit. Můžete hrát se svými přáteli, lidmi, kteří jsou blízko vás nebo si jednoduše najděte nové osoby, proti kterým můžete hrát. Aplikace také nabízí tmavý režim.

[appbox appstore id1090933229 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.