Zavřít reklamu

DoitQUICKLY iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

DoItQUICKLY
DoitQUICKLY je skvělou aplikací pro všechny chronické zapomínače přesně pro váš iPhone a iPad. Přidávejte krátké důležité připomínkové karty s určitým deadlinem a časovým odpočítávačem. Věřte, že vás aplikace donutí udělat vše, co potřebujete.

[appbox appstore id1045740486 oldprice=“1,99€“]

MIIV HD
MIIV neboli My Interactive Intelligent Vehicle App je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnohem víc. Tuto aplikace můžete využít na iPhonu, iPadu i iPodu Touch.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

Frugi
Přijde vám, že všechny své peníze bleskurychle rozházíte a ani nevíte za co? V tom případě si stáhněte Frugi, jelikož s její pomocí budete mít naprostý přehled o tom kolik peněz a za co vlastně utrácíte. Aplikace vám mimo jiné nabízí i možnost nastavit si připomínky na důležité platby a samozřejmostí je zaheslování celé aplikace. Začněte zodpovědně spravovat své finance a mějte přehled o vašich příjmech i výdajích. Český jazyk je aplikací plně podporován.

[appbox appstore id630382033 oldprice=“3,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“1,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

Twitter Bookmarks
Twitter Bookmarks je naprostou jednoduchou aplikací, která vám umožní vytvořit jakousi výchozí plochu pro všechny vaše záložky na Twitteru. Mezi své záložky můžete zařadit své oblíbené osoby a další. Aplikace podporuje vícero účtů a 3D Touch.

[appbox appstore id1031052455 oldprice=“1,99€“]

VOX
VOX je užitečnou aplikací, která vám přehraje hudbu z různých zdrojů, např. playlisty z iTunes, osobní sbírku, streamování ze SoundCloud či YouTube. Aplikace podporuje mnoho populárních formátů (FLAC, APE, WAV, ALAC, MP3 a další). VOX nabízí příjemně vypadající a snadno ovladatelné uživatelské prostředí.

[appbox appstore id916215494 oldprice=“3,99€“]

Sputnik Eyes
Hledáte nějakou hru, která by vás zabavila v okamžiku, kdy se nudíte nebo na něco/někoho čekáte? Sputnik Eyes je zábavnou puzzle hrou, která vás vezme na výlet do vesmíru. Pomůžete malému Eyes skenovat a prozkoumat každou planetu na vaší společné cestě? Využijte svou logiku a podejte pomocnou ruku vašemu robotickému společníkovi. Hra nabízí přes 60 levelů.

[appbox appstore id1011987577 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.