Zavřít reklamu

lookout_icon

Apple do svých Watch integroval vestavěnou funkci, která umožní prozvánět iPhone přes Bluetooth v případě situace, kdy nemůžete svůj mobilní telefon najít. Jaké by to ale bylo, kdyby vás Apple Watch upozornily, pokud byste odešli daleko od svého iPhonu? To nyní začala podporovat aplikace Lookout, která zároveň chrání nejenom iPhone, ale i váš iPad a Apple Watch. Dokonce všechna zařízení udržuje v bezpečí. Lookout lze nakonfigurovat tak, aby vám začaly hodinky vibrovat v případě, že jste daleko od iPhonu. Zároveň se na hodinkách ukáže mapa poslední známé polohy zařízení.

Zajímavostí celé aplikace může být ukazatel vzdálenosti od iPhonu v případě spuštění aplikace Lookout na jablečných hodinkách. Aplikace vzdálenost stanovuje na základě informací z Bluetooth proximity dat. „Když půjdete směrem od iPhonu, tak vás na to aplikace upozorní jemným zavibrováním. Pokud budete od iPhonu opravdu daleko, hodinky vám nabídnou možnost začít prozvánět iPhone. V případě odpojení od Bluetooth se na hodinkách zobrazí mapa, na které je vidět poslední známá poloha,“ sdělila společnost ve své tiskové zprávě.

Lookout vyžaduje iPhone, iPod touch nebo iPad který má verzi systému iOS 8.0 nebo vyšší. Apple Watch musí mít nainstalovaný systém watchOS 2.0 nebo novější. Celá aplikace je lokalizována v angličtině, chorvatštině, francouzštině, němčině, japonštině, portugalštině, ruštině a španělštině. Nedávno vývojářská společnost sdělila, že plánuje lokalizovat aplikaci do více jazyků včetně českého. Negativní skutečností ale může být vyšší nárok na baterii, protože aplikace běží ve vašem iPhonu stále na pozadí.

[appbox appstore id434893913]

Lookout FB

*Zdroj: idownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.