Zavřít reklamu

ikona 190486_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

oneSafe
OneSafe vám nabízí moderní zabezpečení vašich hesel za pomocí funkcí jako např. Touch ID, automatické uzamknutí, režim sebedestrukce, dvojité ochrany pro vaše nejcitlivější data, generátor hesel a další. Zabezpečte si svá hesla, dokumenty, fotografie, čísla platebních karet, čísla účtů, PIN kódy a mnoho dalšího. Využít také můžete synchronizace vybraných dat přes iCloud či Dropbox či velmi bezpečného sdílení citlivých informací s vaší rodinou, přáteli či kolegy. Aplikace podporuje 3D Touch a je také k dispozici i pro Mac.

[appbox appstore id455190486 oldprice=“4,99€“]

Photo Reminders
Máme pro vás aplikaci, která vám nabízí možnost vytvářet rychle a přehledně připomínky (schůzka, narozeniny, koncert, důležitý hovor či cokoliv dalšího). Jednoduše si vytvořte hlasovou či fotografickou připomínku. Můžete si také zapisovat různé textové poznámky, které poté můžete sdílet. Ukládat můžete do Evernote i klasického kalendáře.

[appbox appstore id869790287 oldprice=“0,99€“]

5coins
5coins je aplikací, která vám přehledně zodpoví otázku, jak moc utrácíte své peníze. 5coins je prostou aplikací pro monitorování vašich denních výdajů. 5coins není zbytečně přeplácanou aplikací, ve které se ztrácíte v jednotlivých funkcích, zaměřuje se pouze na vaše výdaje. 5coins podporuje iCloud.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“1,99€“]

Color Blindness
Velmi praktická a užitečná aplikace, která vám pomůže zjistit, jestli trpíte barvoslepostí. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

[appbox appstore id471711417 oldprice=“2,99€“]

mText2Speech
Zbořte jazykové bariéry s aplikací mText2Speech a okamžitě překládejte mezi více než 100 jazyky. Aplikace je ideální pro cestování, studování či učení cizího jazyka. Poslouchejte a sdílejte určité překlady formou textu či audia. Aplikace ukládá všechny vaše překlady a nabízí možnost preferování tří často využívaných cizích jazyků.

[appbox appstore id613198941 oldprice=“1,99€“]

My Dog Diary
Jste majitelem psa/psů? Pokud ano, tak se vám bude hodit My Dog Diary. Aplikace je snadno použitelná a budete mít neustále u sebe rychlý přehled všech událostí, které se týkají vašeho psa (očkování, operace, výstavy, odčervení, graf tělesné váhy apod.). V případě, že si v aplikaci založíte i účet pro sebe, tak můžete obsah aplikace synchronizovat se všemi vašimi iOS zařízeními či celou rodinou.

[appbox appstore id1033577648 oldprice=“1,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook je užitečnou aplikací pro všechny, kteří preferují soukromí na svém iPhonu. Aplikace se okamžitě uzamkne, když bude v pozadí a také vám umožní uzamknout aplikaci, když jste přímo v aplikaci. Dále nabízí možnost chatovat s vašimi přáteli a poskytuje všechny základní funkce klasického Facebooku.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

EasyConvert+
EasyConvert+ je šikovnou aplikací, která v sobě kombinuje kalkulačku, převodník jednotek a poznámkový blok. Pokud potřebujete prostou, efektivní a intuitivní aplikaci, tak rozhodně zvažte EasyConvert+.

[appbox appstore id1059288132 oldprice=“0,99€“]

Web Phantom
Pokud si potrpíte na soukromí a bezpečnost při prohlížení na internetu přes iPhone, pak je Web Phantom aplikace právě pro vás. Aplikace totiž neukládá žádnou historii a ani žádné další údaje o vašem prohlížení. Je navržena tak, aby byla maximálně jednoduchá a bezpečná.

[appbox appstore id939783737 oldprice=“1,99€“]

Orbital
Orbital je poutavou hrou, ve které musíte získat body díky ničením koulí. Tato jednoduchá puzzle hra vás také potěší krásnými vizuálními efekty a je poměrně návyková.

[appbox appstore id324012853 oldprice=“2,99€“]

Alien Cell
Alien Cell je vzrušující a zapeklité dobrodružství, ve kterém musíte prozkoumat temnotu a posbírat klíče, abyste mohli uniknout, aniž by vás zaznamenali mimozemští věznitelé. Zužitkujte temnotu a stinné políčka, abyste se dokázali schovat před nepřáteli. Pokud vás někdo zpozoruje, tak utíkejte!

[appbox appstore id930358819 oldprice=“0,99€“]

apps iphone-apps-2
Photo: flipboard.com

Dnes nejčtenější

.