Zavřít reklamu

icon 0365163_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Running Music Trainer
Running Music Trainer je kolekcí vysoce kvalitní hudby, která byla vytvořena pro to nejideálnější tempo při běhání. Aplikace vám pomůže s motivací a dopřeje vám zajímavý zážitek z běhu. Running Music Trainer je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id983095368 oldprice=“2,99€“]

Photo Guard
Rádi si vaši přátelé či rodinní příslušníci půjčují váš iPhone? Většina lidí nechce, aby jim někdo nahlížel do fotoalb a prohlížel si jejich snímky. Pokud patříte mezi takové osoby, tak pro vás máme ideální řešení. V momentě, kdy se bude snažit někdo dostat se do vašich obrázků, tak ho automaticky aplikace vyfotí.

[appbox appstore id488125473 oldprice=“0,99€“]

Playz
Playz je zajímavou aplikací, která vám pomůže vyhledat novou a trendovou hudbu, která je založená na obrovské kolekci ze Sound Cloud. Aplikace obsahuje všechny druhy hudby, které můžete poslouchat a užívat si. Ať už jste kdekoliv nebo děláte co zrovna musíte a jste rádi ponoření v hudbě, tak Playz vám rozhodně pomůže. V této aplikaci můžete snadno vyhledávat jednotlivé skladby nebo hudební umělce.

[appbox appstore id1050365163 oldprice=“0,99€“]

White Noise
Relaxujte, blokujte hluk a zvyšte pozornost s více než 75 autentickými živě nahranými zvuky z celého světa. Tato aplikace nabízí krásnou knihovnu vysoce kvalitních stereo nahrávek. White Noise obsahuje zvuky jako např. stabilní déšť, vodopád, rytmické zvuky oceánu, foukající vítr a mnoho dalších.

[appbox appstore id888963581 oldprice=“0,99€“]

HalfPressCamera
Aplikace dělaná speciálně pro nový iPhone 6s a 6s Plus. Pokud stisknete spoušť jen lehce, tak si můžete rychle přizpůsobit bílou nebo zamknout zaostření či AF. Pokud ale stisknete silně pomocí 3D Touch, tak se pořídí fotografie. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1046040521 oldprice=“1,99€“]

Atomus
Atomus je vysoce komplexní, kinetický a interaktivní vizualizér. Tato aplikace byla vytvořena pro všechny osoby, které chtějí být kreativní nebo si potřebují vyčistit hlavu. Atomus je výborným elementem pro každého, kdo miluje ohňostroje, duhu, tornáda či světla a rád si hraje.

[appbox appstore id741515911 oldprice=“0,99€“]

Star Rover
Patříte mezi osoby, které milují hvězdnou oblohu? Chcete vědět, co všechno se nachází na obloze nad vámi? Star Rover je fantastické planetárium pro váš iPhone a iPod Touch. Stačí své iOS zařízení nasměrovat k obloze a aplikace vám okamžitě řekne na co vlastně ukazujete. Star Rover automaticky determinuje vaší aktuální polohu. S pomocí této aplikace uvidíte hvězdy, měsíc, planety, souhvězdí.

[appbox appstore id386628906 oldprice=“1,99€“]

Text Reader Scan
Text Reader Scan promění vaše iOS zařízení na přenosný skener. Aplikace nabízí mnoho editačních funkcí, např. označení stránek, nástroj na ořezávání, vyvážení černé a bílé, možnost sdílení na sociálních sítích a na cloudové služby a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“0,99€“]

Euclidea 3
Patříte k nadšencům do geometrie? V tom případě pro vás máme skvělé pokračování hry Euclidea 2 – hru Euclidea 3. Tato hra vám poskytne jedinečnou možnost, jak se něco naučit, prozkoumávat a zároveň se bavit s Eukleidovskou geometrií. Hra nabízí 120 levelů – od nejjednodušších až po ty opravdu náročné, 11 tutorialů, různé nápovědy, možnost zahrát si s přáteli a je naprosto bez reklam.

[appbox appstore id927914361 oldprice=“0,99€“]

Color Fonts
Po stažení této aplikace budete mít přístup k 100+ fontů, 3000+ symbolů, emotikonů a nálepek. Jednoduše udělejte dojem na své přátele prostřednictvím této aplikace. Tato aplikace vám umožní okamžitě transformovat váš Facebook, Twitter a Instagram. Color Fonts podporuje český jazyk.

[appbox appstore id963095776 oldprice=“3,99€“]

Warhammer
Warhammer 40,000: Deathwatch: Tyranid Invasion je tahovou strategickou hrou, která je zasazená v imperiálním prostoru. Pusťte se do cesty, ve které zachráníte sektor, který je v mimozemském ohrožení. Probojujte 40 misí a rozdrťte vaše nepřátele.

[appbox appstore id791134629 oldprice=“1,99€“]

http://www.theverge.com/

Dnes nejčtenější

.