Zavřít reklamu

ikon 663415_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Smart Resume
Vytvořte si profesionálně vypadající životopis či resume za pár minut. Jednoduše vyplňte vaše údaje a Smart Resume vytvoří přehledný životopis ve formátu PDF, který můžete poté poslat email, sdílet či vytisknout.

[appbox appstore id828583908 oldprice=“4,99€“]

IFile
IFile je multifunkčním souborovým manažerem pro vaše iOS zařízení a nabízí také internetový prohlížeč a prohlížeč pro všechny různé druhy dokumentů. Můžete  si lehce prohlížet mnoho typů dokumentů z Microsoft Office, dokumenty iWorks, obrázky, audio, video, archivy a další. Aplikace podporuje několik různých cloudových služeb, nabízí zabudovaný hudební přehrávač, možnost zaheslování vybraných souborů, importování a exportování souborů a další užitečné funkce.

[appbox appstore id1031788856 oldprice=“0,99€“]

3D Earth
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasím, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu slunce a další.

[appbox appstore id574399713 oldprice=“1,99€“]

Camera Pic 360
Camera Pic 360 je skvělou aplikací na rychlou a snadnou editaci vašich fotografií. Během okamžiku vašim fotografiím dodá profesionální vzhled.

[appbox appstore id877767959 oldprice=“1,99€“]

Compass Zen
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id951663415 oldprice=“7,99€“]

Chromecast Rocket
S touto aplikací můžete prohlížet webové stránky a streamovat jakékoliv video z webu na vaší televizi, která umožňuje službu Chromecast. Dokonce můžete stahovat různé soubory do vašeho iOS zařízení. Stahovat můžete hudbu, videa, dokumenty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id582793399 oldprice=“1,99€“]

Blur
Blur je zábavnou aplikací, která vám umožní transformovat obyčejné obrázky na vzrušující pozadí pro vaše iOS zařízení. Stačí přejet prstem přes jakýkoliv obrázek, získejte perfektní Blur, nastavte si snímek jako pozadí a vaše zařízení bude vypadat naprosto skvěle.

[appbox appstore id637855838 oldprice=“0,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id468662924 oldprice=“7,99€“]

Doc Scanner
Hledáte nějakou aplikaci, která vám pomůže oskenovat dokumenty do vašeho iOS zařízení? Doc Scanner Pro promění vaše mobilní zařízení na efektivní a přenosný skener, který vám umožní okamžitě zachytit obrázky, vytvořit elektronické dokumenty (PDF i JPG) a můžete snadno každý dokument editovat a dále sdílet. Doc Scanner je ideální aplikací pro naprosto kohokoliv – fyzické osoby, drobné podnikatele, školní zařízení apod. Aplikaci lze snadno využít kdykoliv a kdekoliv.

[appbox appstore id1035126441 oldprice=“0,99€“]

SA Contacts
SA Contacts je aplikace, která nabízí ten nejlepší možný způsob, jak převést kontakty z Excelu z a do vašeho iPhonu, aniž byste museli použít iTunes. Pokud často pracujete s Excelem rozhodně zauvažujte o stáhnutí.

[appbox appstore id379262343 oldprice=“2,99€“]

Drop The Chicken 
Drop The Chicken je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Náš kuřecí hrdina Chuck poté co ukončil svou kariéru jako cirkusový akrobat, sám sebe vystřelil z kanónu a utekl do nedaleké farmy. Vaším úkolem je pomoci Chuckovi dostat se ke všem hnízdům a mezitím po cestě sníst co nejvíce mušek.

[appbox appstore id423722522 oldprice=“0,99€“]

Photo: Geoff Pugh/The Telegraph
Photo: Geoff Pugh/The Telegraph

Dnes nejčtenější

.