Zavřít reklamu

iPad Pro icon 2Jak jsme vás informovali, Apple vydal druhou veřejnou beta verzi iOS 9.3. U této prozatím nejnovější verze iOS 9.3 se objevila nová funkce, která umožňuje pomocí iPad Pro Smart Connectoru aktualizovat firmware v připojeném příslušenství. iPad Pro Smart Connector je zcela nový konektor pomocí kterého se k iPad Pro připojuje například klávesnice nebo další příslušenství. Apple navíc umožňuje aktualizovat firmaware nejen vlastním produktům, ale také produktům třetích stran.

To zjistil vývojář Stefan Wolfrum, když připojil ke svému iPadu Pro klávesnici Logitech Create a iPad mu nabídl možnost aktualizovat software. Právě u této klávesnice si uživatelé stěžovali na problémy s pomalou odezvou a chybami při připojení, což se podařilo vyřešit aktualizací firmware.

Recenze iPad Pro: Studentský americký sen

Vše funguje tak, že jakmile připojíte klávesnici k k Smart Connectoru, iPad se zeptá zda chcete aktualizovat její firmware stejně, jako když se ptá, zda chcete stáhnout novou verzi iOS. Zajímavé však je, že pokud aktualizaci potvrdíte, neexistuje žádná informace o tom, že je aktualizace dokončena, zkrátka se dokončí a iPad vám o tom nedá vědět.

iPad Pro Recenzia FB Share
smartconnector-800x325

Dnes nejčtenější

.