Zavřít reklamu

Jeb BushMohutná kampaň osobností, které kandidují na amerického prezidenta, rychle pokračuje. Již za pár dní jsou na řadě primárky ve státě Iowa a ve státu New Hampshire, které hodně napoví kdo se stane kandidátem jak Republikánské, tak Demokratické strany. O hlavní publicitu se samozřejmě stará Donald Trump, který překvapivě stále vede ve veškerých průzkumech. O dost pozadu zůstává Jeb Bush, který byl dlouho považován za horkého favorita. Právě jemu se nedávno stala vtipná příhoda, nad kterou se pousmějete.

Jeb Bush je znám svou láskou k Apple produktům známý. Na zápěstí bratra bývalého prezidenta George Bushe tak samozřejmě nemůžou chybět Apple Watch, které ho každodenně doprovázejí na dlouhé a vyčerpávající kampani. Před pár dny byl Jeb Bush na meetingu s představenstvem The Des Moines Register, což nemohlo ujít deníku USA Today. Bush se během tohoto setkání dozvěděl něco, co pro něj bylo absolutně neuvěřitelné – jeho chytré hodinky umí mluvit! Nějakou náhodou se totiž Bushovi podařilo zvednout přicházející hovor právě svými Apple Watch (iPhone tedy nebyl potřebný). Ticho meetingu tak narušil hlas, nad kterým se Jeb Bush začal okamžitě podivovat a hledal odkud tento hlas přichází.

Někdo na meetingu Bushovi poradí, že to jsou právě jeho hodinky, které zvuk vydávají. Po tomto šoku nakonec Bush hodinkám odpoví, že „odpoví později.“ Kandidát na amerického prezidenta nakonec podotkne, že vždy chápal, že jeho hodinky vždy vyzvání. Volat s nimi ho ale nikdy nenapadlo. „To je ta nejúžasnější věc na světě,“ dodá s úsměvem na tváři.

Tento vtipný moment jen dokazuje, jaký dobrý vztah má Jeb Bush s technologií, zvlášť s tou od Applu. Na druhou stranu se Jeb nedávno nebál nechat slyšet, že „Apple Watch nejsou tak intuitivní, jako ostatní Apple produkty.“ K tomu Jeb dodal: „Hodinky potřebují o mnoho více práce, než by se patřilo. Baterie se vybije hrozně rychle. Nemám ani čas na to, abych se naučil pracovat se všemi aplikacemi. Ale jsou cool. Dokud někdo nepřijde s něčím lepším, nejspíš si je budu dál kupovat.“ Bush si ale myslí, že se Apple bude s každou generací lepšit, což pomůže lidem jako je on, aby hodinkám rozuměli.

https://vine.co/v/erX66WYXx6p

printscreen 2016-01-26 v 0

//

*Zdroj: The Verge (2) 

Dnes nejčtenější

.