Zavřít reklamu

icon 190486_larger

V dnešní době si musíme zapamatovat mnoho různých údajů – může se jednat o přihlašovací údaje na různé webové stránky, do internetového bankovnictví, údaje ke svým platebním kartám a mnoho dalších důležitých informací. Bohužel ne každý má tak skvělou paměť, že si vše dokáže uchovat pouze ve své paměti. A v ten moment nastupuje problém – jak si bezpečně uchovám všechny tyto informace? Papírek, který umístíme do šuplíku, opravdu není to nejideálnější řešení. Naštěstí pro vás máme osm spolehlivých aplikací, které se zaměřují na spravování vašich citlivých informací. 

SplashID
SplashID je bezpečnou úschovnou na vaše hesla. Tato aplikace je jakýmsi osobním trezorem či digitální peněženkou pro váš iPhone či iPad. Snadno si uchovejte a uzamkněte citlivé informace – nejen uživatelská jména a hesla, ale také data o platebních kartách, o bankovních účtech a cokoliv, co je pro vás důležité a privátní. Uchovávání těchto citlivých dat na papíře je značně riskantní a pouhé zapamatování leckdy nestačí, a pokud údaje často nepoužíváte, tak je můžete rychle zapomenout. Se SplashID jsou vaše data rychle a snadno přístupná, spolehlivě uskladněná a především dobře zabezpečená.

[appbox appstore id284334840]

mSecure
Neriskujte a uchovávejte vaše informace zabezpečené s mSecure Password manager. Představte si, že ztratíte svůj iPhone nebo vám bude ukraden a díky mSecure se nemusíte obávat, že by vaše data byla zneužita. Aplikace nabízí spolehlivou, praktickou a bezpečnou volbou pro ukládání a synchronizování vašich nejdůležitějších informací. MSecure přináší automatické uzamknutí, heslový generátor, automatické zálohování, možnost zvolit sebedestrukci, více než 270 ikon pro přehlednější ukládání a mnoho dalšího.

[appbox appstore id292411902]

1Password
Velmi oblíbenou uživatelskou volbou je aplikace 1Password. Tato aplikace si zapamatuje všechny vaše hesla a další citlivé informace, takže vy si nemusíte pamatovat vlastně vůbec nic. Mějte svůj digitální svět vždy zabezpečený a kdykoliv dostupný za pomocí vámi vybraného hesla či Touch ID. 1Password také nabízí možnost generování různě silných a unikátních hesel, ukládání adres, údajů o vašich debetních či kreditních kartách, přihlašování na různé internetové stránky, označit oblíbené položky pro rychlejší přístup a synchronizaci 1Password přes vaše mobilní zařízení a počítače. Aplikace využívá zašifrování AES 256-bit. Pokud jste vlastníky Apple Watch či Maca, tak Vás rozhodně potěší, že je aplikace podporuje.

[appbox appstore id568903335]

LoginBox
LoginBox Pro je nesmírně šikovnou aplikací, díky které se přihlásíte na jakoukoliv webovou stránku jedním kliknutím. Je to nejrychlejší a hlavně nejbezpečnější cesta, jak se přihlásit na stránky, na kterých musíte zadávat své heslo. LoginBox kombinuje správce hesel a prohlížeč. Jakmile si aplikaci stáhnete už nebudete muset neustále zadávat heslo na často prohlížené stránky. První (placená) verze je bez reklam a bez limitů na internetových stránkách, nicméně sami vývojáři doporučují nejdříve si vyzkoušet verzi, která je dostupná zdarma a poté se rozhodnout, zda investovat do placené verze.

[appbox appstore id579954762]

[appbox appstore id554782625]

LastPass
Zabezpečte si svá hesla, důležité informace, poznámky i fotografie, přihlaste se do webových stránek nebo si snadno vygenerujte nové a silné heslo. LastPass je konkurencí především pro 1Password, takže pokud vám 1Password nevyhovuje/nelíbí se, tak můžete sáhnout po této aplikaci. S LastPass si musíte zapamatovat jediné heslo a to hlavní, přístupové heslo. LastPass za vás automaticky vyplní vaše jméno, adresu, info o platebních kartách, umožní vám okamžité přihlášení na webové stránky za pomocí hesla či Touch ID. Aplikace také podporuje Apple Watch i Mac.

[appbox appstore id324613447]

oneSafe
OneSafe vám nabízí moderní zabezpečení vašich hesel za pomocí funkcí jako např. Touch ID, automatické uzamknutí, režim sebedestrukce, dvojité ochrany pro vaše nejcitlivější data, generátor hesel a další. Zabezpečte si svá hesla, dokumenty, fotografie, čísla platebních karet, čísla účtů, PIN kódy a mnoho dalšího. Využít také můžete synchronizace vybraných dat přes iCloud či Dropbox či velmi bezpečného sdílení citlivých informací s vaší rodinou, přáteli či kolegy. Aplikace podporuje 3D Touch a je také k dispozici i pro Mac.

[appbox appstore id455190486]

Dashlane
Dashlane vám nabízí spolehlivou ochranu vašich hesel a umožní vám snadno přihlašovat na různé internetové stránky i do aplikací. Mějte přístup k vašim heslům a informacím doma, v práci či kdekoliv jinde. Aplikace nabízí také rychlé generování unikátních hesel, možnost zvolit si synchronizování a zálohování pomocí cloudových služeb. Údaje, které máte uložené v Dashlane jsou vždy chráněné, i když ztratíte iPhone či iPad. Přístup do aplikace máte prostřednictvím hesla či Touch ID. Dashlane je k dispozici i pro Apple Watch a Maca.

[appbox appstore id517914548]

RoboForm
Nezaujala vás žádná z výše zmíněných aplikací? Pojďte se mrknout na RoboForm, třeba zrovna tato aplikace vám padne do oka. Aplikace vám nabízí možnost automatického přihlášení do vašich účtů na různých webových stránkách (aplikace obsahuje vestavěný RoboForm prohlížeč), automatické vyplňování vašich osobních údajů, generování nových a bezpečných hesel a mnoho dalšího.

[appbox appstore id331787573]

Samozřejmě dobrým řešením je i Klíčenka hesel na iCloudu, kterou máte v každém iPhonu, iPadu, iPodu touch i Macu. Výše uvedení klienti ale ve většině případů nabízejí i své verze pro jiné systémy, proto bude pro vás případný přechod mnohem snazší a třeba v momentě, když se rozhodnete používat jinou aplikaci než tu od Applu, tak i s tou budou doplňky spolupracovat, což se o Klíčence říct nedá.

password-managers-6-plus-hero
Photo: imore.com

Dnes nejčtenější

.