Zavřít reklamu

icon 453505_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Living Planet
Living Planet je zajímavou aplikací, která okamžitě promění vaše videa a fotografie do koule, která bude vypadat jako malá planetka. Living Planet je fotoeditor, který nesmí uniknout žádnému fotonadšenci. Aplikace nabízí i 40 pěkných filtrů, které můžete aplikovat na vaše snímky i videa, dále můžete přidávat k videím hudební skladby a mnoho dalšího.

[appbox appstore id858575030 oldprice=“1,99€“]

Gallon a Day
Stává se vám, že se občas prostě zapomenete napít a pak odpoledne zjišťujete, že vás bolí hlava? Chcete mít přehled o množství vody, které vypijete? Voda je nesmírně důležitá pro celý náš organismus a čím více budete dbát na správnou hydrataci, tak tím líp. Aplikace Gallon a Day je skvělou aplikací pro všechny, kteří si chtějí ohlídat příjem nápojů. Aplikace nabízí pomocné připomínky, přehledné a pěkné uživatelské prostředí.

[appbox appstore id1051984290 oldprice=“0,99€“]

DayCost
DayCost je ideální aplikací pro ty z nás, kteří by rádi měli přehled o svých výdajích a příjmech. DayCost má svůj widget, takže budete mít přístup ke svému účtu i v momentě, kdy bude váš iPhone uzamčen. Samozřejmostí je také zabezpeční za pomocí hesla, takže se k vašim záznamům dostanete pouze vy nebo osoby, kterým heslo dáte. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch, podporuje více než 160 měn, obsahuje kalkulačku a umožní vám zálohovat na iCloud či Dropbox.

[appbox appstore id931188326 oldprice=“2,99€“]

iFile
iFile je souborovým manažerem a virtuálním USB diskem pro váš iPhone a iPad. Můžete  si lehce prohlížet mnoho typů souborů jako PDF, dokumenty Microsoft Office, dokumenty iWorks, obrázky, audio, video a další. Aplikace podporuje několik různých cloudových služeb, zabudovaný hudební přehrávač, možnost zaheslování vybraných souborů, zipování souborů, přenos souborů z vašeho počítače/Macu přes Wi-Fi a další užitečné funkce.

[appbox appstore id1061495886 oldprice=“1,99€“]

Rude TimeTable
Potřebujete nějakou aplikaci, kam si poznamenáte kdy a kde máte přednášku?  Chcete mít neustále po ruce svůj rozvrh? Rude TimeTable vám pomůže mít přehled nad celým vaším studiem. Prostě si stáhněte oznamovací centrum, kde máte uvedené, které přednášky dnes máte. Ke každému předmětu si můžete poznamenat jména učitelů, číslo místnosti, kdy přednáška začíná, zadané úkoly a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1041687815 oldprice=“0,99€“]

AfterCam 360
AfterCam 360 je zajímavým fotoeditorem, který vám umožní aplikovat na své fotografie mnoho různých filtrů a efektů. Doveďte k dokonalosti své fotografie a sdílejte je se svými přáteli.

[appbox appstore id883035146 oldprice=“1,99€“]

Secure Manager
Secure Manager je báječnou aplikací, která vám pomůže zapamatovat si vaše hesla a další informace o vašich účtech. Aplikace si zapamatuje vaše uživatelská jména, hesla, poznámky, obrázky a cokoliv dalšího. Jediné, co si musíte zapamatovat je hlavní heslo do aplikace. Můžete využít buď Touch ID nebo heslo. Secure Manager využívá šifrování AES-256.

[appbox appstore id933453505 oldprice=“0,99€“]

Smart Translator
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat.

[appbox appstore id547955368 oldprice=“8,99€“]

Upside Down!
Hledáte nějakou hru na zabavení se, když máte dlouhou chvíli? Upside Down! je naprosto jednoduchou a návykovou hrou. Začněte ovládat postavičky, porazte ostatní hráče a dostaňte se do čela výsledkových tabulek.

[appbox appstore id1050276837 oldprice=“0,99€“]

Dino Rush
Všechny dívky z vesnice byly uneseny jeskynními násilníky a vy ty chudinky prostě musíte zachránit. Vydejte se na výpravu za ztracenými dívkami a proběhněte skrze džungle a kaňony, které jsou obývány prehistorickými a strašidelnými dinosaury jako např. děsivý tyrannosaurus rex. Vyzbrojte se zbraněmi (boomerang, sekyra a oštěp), vyražte do boje a stíhejte záporáky a různé kreatury.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“11,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.