Zavřít reklamu

printscreen 2016-01-06 v 20.01.01Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Dual Music Player
Dual Music Player obsahuje zajímavou vychytávku – tato aplikace vám umožní přehrát dvě skladby najednou na jednom iOS zařízení (iPhone, iPad). Aplikace obsahuje totiž dva hudební přehrávače, na každém si můžete vybrat jinou píseň a každé sluchátko přehraje určitou skladbu. Dual Music Player vám umožní přehrávat jednu skladbu, celý playlist nebo režim shuffle, přehrávání hudby na pozadí, nabízí pěkný vizualizér a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1047989456 oldprice=“0,99€“]

Perfect Me
Perfect Me  je pohodlný a super jednoduchý organizér pro mnohem efektivnější seberealizaci. Aplikace pracuje na zcela prostém principu – sami si zvolíte určité úkoly, které byste chtěli provádět častěji než doposud (např. jít si zacvičit, učit se cizí jazyky, zavolat rodičům). Zvolíte si čas, ve který budete chtít být upozorněn na danou činnost a pak prostě zvolíte, zda chcete (YES) nebo nechcete (NO) v daný moment úkol provést. Aplikace vám poté nabídne přehledné skóre vašich odpovědí.

[appbox appstore id928114370 oldprice=“0,99€“]

RUhome
Občas vše, co potřebujete vědět je to, jestli jsou jednotliví členové vaší rodiny doma nebo v kolik hodin dorazili domů nebo případně kdy domov opustili. RUhome nesdílí lokaci vaší rodiny mimo domov.

[appbox appstore id1067655056 oldprice=“1,99€“]

pinz
S aplikací pinz můžete snadno označovat různá místa špendlíkem, přidávat popisky, prohledávat všechny vaše označená místa. Pinz vám také poskytne instrukce pro jízdu autem. Tuto aplikaci můžete využít v mnoha směrech – k zapamatování si lokace vašeho auta, označit si místo schůzky, adresy vaší rozsáhlé rodiny, zajímavá místa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1052962789 oldprice=“0,99€“]

No-limit Ringtones
Hledáte aplikaci, která vám pomůže vytvořit ten nejlepší vyzváněcí tón pro váš iPhone? No-limit Ringtones není špatnou volbou. Aplikace vám umožní konvertovat hudbu z iTunes na vyzvánění, nahrávat vaše přátele nebo rodinu jako vyzváněcí tón a možnost sdílet vaše vytvořené vyzvánění přes iTunes či email.

[appbox appstore id1060408686 oldprice=“0,99€“]

ScannerPad
Proměňte svůj iPad na přenosný a funkční skener a vytvářejte ostré obrázky s aplikací ScannerPad. Tato aplikace je ideálním nástrojem pro skenování dokumentů, fotografií, receptů a dalších textů. Aplikace posléze vytvoří obrázek ve formátu PDF. Lehké, snadné a efektivní.

[appbox appstore id840559728 oldprice=“6,99€“]

Super Hexagon
Super Hexagon je designově velmi zajímavou hrou, která vás ve chvílích nudy nebo dlouhého čekání naprosto vtáhne. Přebijte nudu a ponořte se do světa hexagonů. Pozor, hra je vcelku návyková.

[appbox appstore id549027629 oldprice=“2,99€“]

Block Earth
Block Earth je aplikací, která se zaměřuje na budování, prohlížení a sdílení světů a mini-her. Aplikace funguje na principu Minecraftu, tedy Block Earth obsahuje svět plný kostek se zvířaty. Začněte prozkoumávat tisíce již hotových světů nebo si můžete postavit svůj vlastní. Block Earth vám umožní jízdu na koních i dracích a mnoho dalšího.

[appbox appstore id537524388 oldprice=“4,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.