Zavřít reklamu

icon 769417_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Encrypt
Jednoduchý pomocník, který vám zašifruje PDF soubory a tak dokáže zabránit úniku soukromých dat. PDF Encrypt také dokáže sloučit několik PDF souborů do jednoho dokumentu. Můžete také nastavit autora dokumentu, nadpis či klíčová slova.

[appbox appstore id603544000 oldprice=“2,99€“]

Supertab
Nyní můžete používat WhatsApp přímo z vašeho Macu. Supertab je skvělou aplikací, která vám umožní posílat fotografie a videa za pomocí jednoduchého přetáhnutí. Dále Supertab umožňuje diktování, schopnost sdílet videa na sociálních sítích, přizpůsobitelná okna a mnoho dalšího. Aplikace vyžaduje, abyste měli nainstalovaný WhatsApp přímo na vašem mobilním zařízení.

[appbox appstore id1050698659 oldprice=“1,99€“]

Smart Zipper
Smart Zipper je skvělou aplikací, která se zaměřuje na archivaci a umožní vám zazipovat i odzipovat vybrané soubory. Dále vám umožní ochránit vaše soukromé soubory zapomocí zašifrování AES.

[appbox appstore id524576324 oldprice=“9,99€“]

Logsnap
Pokud se obáváte o své soukromí nebo máte pocit, že Vám někdo chodí na Mac v momentech, kdy u něho nejste, tak vám tato aplikace rozhodně pomůže. Logsnap je velmi užitečnou aplikací, která umí detekovat obličeje před vaším Macem a okamžitě vytvoří snímek nezvaného návštěvníka.

[appbox appstore id997769417 oldprice=“1,99€“]

PDF Splitter
Díky PDF Splitter Expert můžete snadno a rychle rozdělovat soubory PDF. Z vybraného souboru můžete vyjmout vybrané stránky a vytvořit tak zcela nový soubor. Aplikace také nabízí možnost zašifrování vytvořeného souboru.

[appbox appstore id661079451 oldprice=“2,99€“]

Total Manager
Total Manager je jakýmsi Total Commanderem pro Mac. Tato aplikace je souborovým manažerem, který vám umožní efektivně pracovat s vašimi soubory. Total Managerem obsahuje možnost zaarchivování, prohlížeč fotografií, videí, audio přehrávač, FTP, SFTP klient a další. Aplikace podporuje velké množství různých formátů. Total Manager zároveň také chrání vaše soubory s AES-256.

[appbox appstore id796275163 oldprice=“14,99€“]

Disk Drill
Disk Drill Media Recovery je tou nejvíce uživatelsky přátelskou aplikací na obnovu dat pro Mac. Disk Drill dokáže obnovit vaše ztracené fotografie, hudbu, dokumenty, aplikace, videa a další data.

[appbox appstore id431224317 oldprice=“39,99€“]

Photo: www.cnet.comPhoto: www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.