Zavřít reklamu

icon 094002_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

File Comparator
File Comparator vám umožní vyhledat a zvládnout všechny duplikované soubory na vašem Macu. Aplikace podporuje jednoduché přetáhnutí, takže stačí do okna aplikace přetáhnout složku, kterou chcete analyzovat. File Comparator vyhledává prázdné a poškozené složky i soubory. Analýzu může aplikace spouštět také automaticky.

[appbox appstore id438036148 oldprice=“2,99€“]

RadioApp
Poslouchejte rádiové stanice z celého světa. Vybrat si můžete z více než 28 000 stanicí. Do RadioApp neustále přibývají další rádiové stanice, ze kterých si můžete vybrat.

[appbox appstore id907239711 oldprice=“9,99€“]

Tea Box
S aplikací Tea Box můžete snadno spravovat všechny vaše projekty a mít je hezky pohromadě. Do aplikace můžete zadat všelijaké soubory, složky, webové odkazy, obrázky a jakýkoliv textový obsah. Už nikdy nemusíte zápolit se ztracenými složkami a s výkyvy produktivity. Ke každému souboru můžete přidat různé popisky.

[appbox appstore id586095970 oldprice=“5,99€“]

Vault Password
Vault je heslovým správcem, který je umístěn v menu bar a obsahuje i rozšíření pro Safari, Chrome i Firefox. Okamžitě si vyhledejte vaše přihlašovací údaje za pomocí rychlého vyhledávání. Aplikace nabízí automatické zamykání, které ochrání vaše data i v případě, že se vzdálíte od svého Macu. Přihlašovací jména i hesla jsou zabezpečeny za pomocí AES128.

[appbox appstore id1053559159 oldprice=“5,99€“]

Gooppy
Gooppy je GoogleMusic Cloud přehrávačem pro váš Mac. Tato aplikace vám umožní zůstat v kontaktu se svou oblíbenou hudbou naprosto kdekoliv. Importujte a uchovávejte vaše písně v cloudové službě GoogleMusic, streamujte je do vašeho Macu a poslouchejte vaší hudební knihovnu naprosto kdykoliv. Vytvářejte si vlastní playlisty a užívejte si zábavu s Gooppy.

[appbox appstore id699008491 oldprice=“1,99€“]

Disk Care
Disk Care je výkonnou a efektivní aplikací, která vám ušetří mnoho místa na vašem Macu. Vyhledejte a odstraňte všechny přebytečné soubory a složky, které se ve vašem Macu nacházejí, prostřednictvím pár kliknutí. Abyste si byli jisti, že si nevymažete žádný důležitý soubor, tak lze v aplikaci určit konkrétní soubory, které nesmí být vymazány. Disk Care vám na začátku nabídne tutorial, ve kterém vám vše důkladně popíše.

[appbox appstore id913724705 oldprice=“19,99€“]

App Box
Aplikace je skvělým pomocníkem pro práci s Dropboxem. App Box vám umožní bleskurychlý přístup k vašemu účtu na Dropboxu. Vyhledávejte, stahujte a nahrávejte soubory, aniž byste museli otevřít váš internetový prohlížeč. Stačí kliknout na ikonu, která je umístěná v menu bar a přihlásit se do vašeho účtu.

[appbox appstore id979094002 oldprice=“2,99€“]

apps macbook-no-glow-2-100578153-orig

Dnes nejčtenější

.