Zavřít reklamu

icon 544732_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohom víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

Download Manager
Download Manager je aplikací, která se zaměřuje na jednoduché a přehledné stahování. Aplikace nabízí přehledný internetový prohlížeč, který zaznamenává vaší historii, dále nabízí prohlížeč dokumentů (pdf, .doc, .xls, .ppt, etc.), možnost extrahovat ZIP a RAR archivy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1037732529 oldprice=“3,99€“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“1,99€“]

Life Schedule
Life Schedule je výkonnou, rychlou a prostou aplikací, která se zaměřuje na události ve vašem životě. Lehce vytvářejte události každý den a začněte si spravovat efektivně svůj čas. Tato aplikace sleduje kolik času denně strávíte u různých aktivit. Life Schedule vytváří postupně časovou osu, na kterou zapisuje vaše události, takže budete mít okamžitý přístup do své osobní historie. Aplikace vám také umožní nastavit si různé připomínky a vy budete mít přehled o tom, kolik času zbývá do začátku vytvořené připomínky či události. Life Schedule si můžete stáhnout i do svých Apple Watch.

[appbox appstore id964638865 oldprice=“3,99€“]

Svátky a narozeniny
Stále zapomínáte na svátky či narozeniny svých blízkých? V tom případě je tato česká aplikace přímo pro Vás. Už se nikdy nemusíte dostat do trapné pozice toho, kdo zapomněl popřát k narozeninám či svátku. Samozřejmostí je podpora českého i slovenského jazyka, widget pro notifikační centrum, možnost upozornění na blížící se narozeniny či svátek, rychlé vyhledávání a mnoho dalšího.

[appbox appstore id974544732 oldprice=“1,99€“]

Exact Timer
Exact Fitness se hodí pro domácí cvičení, při cvičení ve fitku či přímo v ringu. Jedná se o perfektní intervalový časovač pro všechny, kteří cvičí pomocí intervalových tréninků. Právě intervalový trénink je jednou z nejlepších možností, jak dosáhnout těch nejlepších výsledků. Jednoduše si utřiďte vaše časovače do složek pro lepší organizaci.

[appbox appstore id884122060 oldprice=“3,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do notifikačního centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“2,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

Color of Life
Color of Life vám umožňuje použít několik fotofiltrů najednou. Jednoduše si vyberte filtry a aplikujte je na své snímky. Také můžete využít náhodně zvolených filtrů, které aplikace sama přiřadí k vašim fotografiím. Color of Life nabízí nespočet různých filtrů, stačí si jen vybrat.

[appbox appstore id901257288 oldprice=“1,99€“]

Wall Race
Pozor, tato aplikace je pro všechny milovníky závodních aut a rychlostní démony! Wall Race je zábavnou závodní hrou, která vás jednoduše strhne a už nepustí. Zkuste si zazávodit s ostatními auty a lámejte různé rychlostní rekordy. V případě, že budete chtít opravdu vyhrát, tak rychlost není to jediné čím můžete porazit své soupeře, můžete také použít různé zbraně a zbavit se tak okamžitě svých protivníků.

[appbox appstore id936234380 oldprice=“0,99€“]

apps

 

Dnes nejčtenější

.