Zavřít reklamu

spectreZa pár dní se do kin dostane nejnovější Bondovka, která se tentokrát nazývá Spectre. Po Casino Royale, Quantum of Solace a Skyfall tak jde o další pokračování velkolepé série s Danielem Craigem a je jen otázkou, kdo ho v budoucnu nahradí. To se musíme nechat překvapit. Pojďme ale zpátky ke Spectre, který zatím sklízí samé pozitivní recenze od uznávaných zahraničních kritiků. Čekání na film si můžeme zkrátit tím, že své iPhony a iPady naladíme do Bondovského stylu pomocí trailerů, aplikací anebo například wallpaperů.

Trailery
Sony Pictures Entertainment před uvedením Spectre do kin představilo několik úchvatných trailerů, které ve vás rozhodně probudí obrovskou natěšenost a napětí. Trailery toho moc neodhalují, spíše vzbuzují několik otázek. Co to vlastně je Spectre? Je Bond členem té tajemné organizace? Kdo je ten muž, který ve velkém sálu mluví k Jamesu Bondovi?

Oficiální song filmu
Ke každé Bondovce neodmyslitelně patří i oficiální píseň. Skyfall nazpívala neuvěřitelná Adele, tentokrát se dostalo na britského mladíka Sama Smitha, který v únoru tohoto roku ovládl ceny Grammy. Jeho dílo v podobě Writing’s on The Wall si můžete vychutnat níže. Píseň si pochopitelně můžete stáhnout na iTunes, anebo si ji poslechnout na Apple Music, pokud za tuto službu platíte.

//

Wallpapers
Na internetu lze samozřejmě najít tunu wallpaperů, jedny z nejlepších stránek najdete ale na stránce the007dossier, na hdwallpapers či na desktopimages, kde si přirozeně můžete vybrat vyhovující rozlišení.

spectre

Sociální sítě
Jamese Bonda a jeho nejnovější akci můžete sledovat i na sociálních sítích. Zde je jeho Facebook a Twitter. Oficiální YouTube kanál pak najdete zde. Mimochodem, Spectre se propagovalo i na Snapchatu v kategorii Discover. To bylo umožněno pouze na 24 hodin a jen v několika zemích, na Českou republiku ani Slovensko se nedostalo. I tak ale jde o zajímavý pokus, stane se Snapchat stále více a více používaným médiem pro propagaci filmů a jiných záležitostí?

Screen Shot 2015-11-01 at 4

Oficiální web
Na oficiálním webu 007.com najdete spoustu zajímavostí, updatů o filmu, fotografií, jde vlastně o takové centrum veškerého materiálu o nové Bondovce. Můžete se tu podívat na trailery, stáhnout oficiální plakáty filmu nebo si přečíst o Aston Martin DB9 GT Bond Edition.

007 Web

//

Kniha Blood, Sweat and Bond: Behind the Scenes of Spectre
K dostání je i oficiální kniha, která vyšla 27. října. Ta vás zavede do zákulisí Jamese Bonda. Pokud ovládáte anglický jazyk, můžete si je objednat přes české servery za cenu okolo 800 korun. Jedním z jich je například arara či enbook.

SITE_BOOK-1000x667

James Bond hra pro iOS
Oficiální aplikace filmu tentokrát ke stažení dostupná není, zkrátit si dlouhou chvíli vám ale pomůže hra James Bond: World of Espionage od Glu Games. Jde o multiplayer RPG strategii, ve které se staráte o Jamese Bonda a jiné agenty, řešíte mise a chráníte svět před zkázou. Počítejte ale s in-app-purchases.

james bond

Kryty a obaly pro iPhone
Českou stránku, která by prodávala kryty a obaly pro iPhone s tématem Spectre, se mi najít nepodařilo, vyzkoušet ale můžete Amazon a ostatní zahraniční obchody. Jedním za takových je Redbubble, kde najdete celkem rozsáhlou sbírku. Vyzkoušet pak můžete i Amazon nebo Ebay. Otázkou je, zda se vyplatí připlatit si za zahraniční dovoz.

iPhone 6 case James Bond

Dnes nejčtenější

.