Zavřít reklamu

icon 310223_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Backup Guru
Backup Guru vám poskytuje zálohu a synchronizaci vašich složek. Tato verze je omezená na zálohu a synchronizaci složek, které vlastníte (ne systémové složky). Backup Guru je spolehlivou, precizní a přehlednou aplikací.

[appbox appstore id595553555 oldprice=“7,99€“]

TranslateIt!
TranslateIt! je perfektním nástrojem pro učení se cizím jazykům. Aplikace vám umožní dramaticky zvýšit slovní zásobu a zlepšit vaše čtení, psaní i poslech. TranslateIt! obsahuje 7 úrovní obtížnosti, které jsou vytvořeny pro to, aby popostrčili limity vašeho mozku. Základem pro tuto aplikaci je angličtina, český jazyk zatím není dostupný. Můžete se naučit rusky, italsky, španělsky, francouzsky a německy.

[appbox appstore id435824833 oldprice=“9,99€“]

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“1,99€“]

Disk Drill
Disk Drill Media Recovery je tou nejvíce uživatelsky přátelskou aplikací na obnovu dat pro Mac. Disk Drill dokáže obnovit vaše ztracené fotografie, hudbu, dokumenty, aplikace, videa a další data.

[appbox appstore id431224317 oldprice=“59,99€“]

Text Reader
Text Reader je snadno použitelný syntetizátor řeči, který pro vás přečte jakýkoliv text, který budete chtít a poté vám ho umožní uložit jako audio soubor, takže soubor můžete zaslat komukoliv dalšímu nebo poslouchat, kdykoli se vám zachce. Na výběr máte z 20 odlišných hlasů a možnost zvolit si rychlé či pomalé tempo. Aplikace podporuje i český jazyk.

[appbox appstore id435310223 oldprice=“2,99€“]

Compress Files
Snadno zkompresujte, archivujte a šifrujte vaše soubory s aplikací Compress Files.

[appbox appstore id414714359 oldprice=“19,99€“]

Mac apps 12

Dnes nejčtenější

.