Zavřít reklamu

Apple Store - iconApple dnes oznámil, že se chystá otevřít svou 21. kamennou prodejnu v Číně, která má být vůbec největším Apple Storem na světě. Ke slavnostnímu otevření dojde už tuto sobotu, 24. října v 9:30 místního času. Apple Store bude otevřen v Dalianu, tedy v hlavním městě jižní provincie Liao-ning. Konkrétně bude umístěn v šestiposchoďovém nákupním středisku Parkland, který je znám svými obrovskými a mnohdy i luxusními obchody.

Už v roce 2012 se proslýchalo, že maloobchodní prodejna Applu v obchodním středisku Parkland bude největším Apple Storem na světě. Pokud plány nadále zůstaly, tak by toto označení mělo pro místní oficiální Apple obchod platit. Proslýchá se však, že největším Apple Storem bude obchod v Dubai, který Apple otevře už 29. října.

Nový obchod bude mít otevřeno od pondělí do neděle od 9:30 do 21:00 a samozřejmě bude nabízet všechny služby, které poskytují i současné nejdůležitější obchody Applu včetně Genius Baru, Workshopů, různých akcí a seminářů.

Jen pro představu, ve městě Dalian má Apple 4 miliony potenciálních zákazníků a v okolí města dalších 2,5 milionu obyvatel. Jedná se také o hlavní přístav, finanční a turistické centrum místního regionu, který je magnetem pro obrovské počty turistů z Číny, Japonska a Korei.

parkland
parkland-mall-china

Dnes nejčtenější

.