Zavřít reklamu

icon 355970_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Page Booth
Page Booth je snadno použitelným nástrojem na pořizování screenshotů. Umí vytvořit celostránkové obrázky jakékoliv webové stránky a ukládá je do Page Booth knihovny. Všechny tyto obrázky mohou být exportovány do JPEG, PNG či TIFF formátů.

[appbox appstore id983214152 oldprice=“3,99€“]

Outline
Outline je intuitivní aplikací na psaní poznámek s praktickou strukturou připomínající opravdový papírový poznámkový blok. Outline je perfektní aplikací pro studenty, učitele, lékaře, právníky, exekutury a kohokoliv, jehož denní život zahrnuje rozsáhlé psaní poznámek jakéhokoliv druhu.

[appbox appstore id604802021 oldprice=“39,99€“]

Reading Room
Reading Room je inovativní 3D PDF prohlížeč, který vám pomůže soustředit se na samotný proces čtení. Tato aplikace obsahuje určité funkce, které vám umožní prohlížet stránky vašeho dokumentu jako kdyby to byly opravdové fyzické stránky. Můžete si konkrétní část přiblížit, naklonit či přesunout.

[appbox appstore id986907440 oldprice=“3,99€“]

EaseUS
Existuje mnoho situací, při kterých byste mohli přijít o svá data, např. klasické smazání omylem, formátování, napadení virusem, zhroucení softwaru, neočekávaný výpadek proudu a mnoho dalších. EaseUS je jednoduchý software, který vám přináší možnost navrácení souborů, takže můžete zachránit všechny možné druhy souborů. Snadno můžete navrátit videa, fotografie, hudbu, dokumenty, archivy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id740355970 oldprice=“49,99€“]

Set for iWork
Tato aplikace je ideálním nástrojem pro všechny uživatele iWork. Set for iWork poskytuje 1 685 unikátních designů pro dokumenty Pages, 220 šablon pro Numbers, 106 slideshow témat pro Keynote a 1 140 obrázků pro lepší ilustrování vašeho obsahu.

[appbox appstore id538727314 oldprice=“49,99€“]

BandMaster
BandMaster je fenomenálním nástrojem pro improvizující hudebníky všech žánrů. V podstatě emuluje doprovodnou kapelu skládající se z baskytary, bicích a piána, akorát na počítači. Aplikace podporuje všechny běžné akordy a americký i evropský způsob zápisu akordů. BandMaster vám také přináší analýzu akordů, metronom, export MIDI souboru, nástroj na připisování poznámek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id541589161 oldprice=“24,99€“]

iPainter
IPainter je efektivní malovací a kreslící aplikace pro Mac. Snadno vytvoříte elegantní obrázky jen za pomocí vaší kreativní mysli. Aplikace podporuje formáty JPEG, TIFF, PNG, BMP a GIF.

[appbox appstore id594427786 oldprice=“4,99€“]

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.