Zavřít reklamu

iPhone 6s icon 2Apple během dneška upřesnil detaily týkající se zahájení prodeje nejnovějšího iPhonu 6s a 6s Plus, kdy uvedl, že prodej začne tento pátek přesně v 8:00. Apple také dodal, že odezva zákazníků byla neuvěřitelně pozitivní, ačkoli společnost samozřejmě zatím neuvedla přesná čísla a vše prozatím zakládá jen na spuštěných předobjednávkách.

Kalifornská společnost si také chválí raketový start nejnovějšího systému iOS 9, který si podle slov Phila Schillera vede v prvních dnech opravdu skvěle, avšak Apple asi neví, že tak 50% uživatelů má s nejnovějším mobilním systémem problémy, jelikož nereaguje tak, jak by měl.

„Odezva zákazníků na iPhone 6s a iPhone 6s Plus byla neuvěřitelně pozitivní, nemůžeme se dočkat, až se náš nejvyspělejší iPhone tento pátek dostane do rukou zákazníků“ uvedl Philip Schiller.

Apple také povzbudil zákazníky, kteří si iPhone 6s nepředobjednali a plánují v pátek navštívit Apple Store s tím, že si iPhone 6s prostě koupí na místě. Společnost totiž prozradila, že se nejnovější iPhony budou prodávat i přes Apple Online Store, tudíž jich Apple má na skladě pravděpodobně dostatek, a tak by se mělo dostat i na ty, kteří neprovedli předobjednávku.

iPhone 6s 11

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.