Zavřít reklamu

mainPřibližně před týdnem jsme psali, že Apple do budoucna chystá zcela nový vzhled Apple Storů, který by měl aplikovat na všechny své originální kamenné obchody po celém světě. Na nové generaci vzhledu se z velké části podílel Jony Ive, který má nyní na starosti nejen vzhled samotných Apple produktů, ale začíná se spolupodílet i na designu dalších věcí, které s kalifornskou společností úzce souvisí.

Apple totiž v Belgii, konkrétně v hlavním městě Bruselu, otevřel zcela nový Apple Store, který se jako první na světe pyšní novým vzhledem. Podobným styl se chce Apple samozřejmě ubírat i u dalších svých obchodů, ale prozatím není známo, který další Apple Store je na řadě. Změna designu všech Apple Storů po celém světě potrvá samozřejmě několik let.

Díky místní webové stránce ANV máme možnost nahlédnout na fotografie, které přímo zachycují, jak nový Apple Store vypadá. Jak si na první pohled můžete všimnou, Apple přidal mnohem více dřeva, na kterém jsou jeho produkty vystavené nebo zavěšené a zajímavý je například styl vystavení sluchátek Beats, které jsou jakoby usazeny na dřevěněné kouli připomínající hlavu.

Celý Apple Store je navíc prosklený, což má za výsledek, že do obchodu proniká mnohem více přírodního světla a prostory působí, jako kdyby byly mnohem větší. Můžete si také povšimnout zajímavých stromů přímo v obchodě, které jsou samozřejmě živé a nabízí lavičky pro zákazníky, kteří čekají než je někdo obslouží například u Genius Baru.

dsc_0043

dsc_0052

dsc_0094

main

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.