Zavřít reklamu

icon 412028_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AnyMP4 M2TS Converter
Díky aplikaci AnyMP4 M2TS Converter můžete převést videa M2TS AVCHD na jakékoliv oblíbené video formáty. Můžete také rychle importovat M2TS soubory do Final Cut Pro, iMovie, Avid Media Composer při zachování původní kvality videa. Umožňuje převést M2TS videa na formáty: MP4, MOV, M4V, MPEG, MKV, AVI, WMV, and HD video like TS, HD MP4 a další.

[appbox appstore id628358505 oldprice=“19,99€“]

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení. Aplikace Copy Parrot je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id978412028 oldprice=“1,99€“]

SimpleLines
SimpleLines je snadno použitelnou aplikací na mixáž audia. SimpleLines vám nabízí až 32 zdrojových kanálů, 3 pásmový ekvalizér pro každý kanál, 15 pásmový stereo ekvalizér na hlavním výstupu, až 3 plug-iny na kanál (AU či VST), oddělenou hlasitost pro každý kanál a mnoho dalších nezbytných funkcí.

[appbox appstore id669192970 oldprice=“13,99€“]

ChordsMaestroLite
Využijte této skvělé aplikace a s její pomocí budete schopni zahrát na 7 populárních hudebních nástrojů, např. piano, kytara, baskytara či ukolele. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s daným nástrojem. Aplikace má pěkné a jednoduché uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id768316912 oldprice=“1,99€“]

Mac apps 12

Dnes nejčtenější

.