Zavřít reklamu

Apple Watch gold iconApple už za pět dní představí nové iPhony 6s, iPad Pro, iPad mini 4 a další generaci Apple TV. Kromě toho však nebylo moc jasné, co ještě nám Apple na letošní podzimní keynote ukáže. Nyní ale server The New York Times zveřejnil zajímavou zprávu, ve které nám prozrazuje, že Apple příští týden představí ještě přepracovanou klávesnici pro iPad a nové Apple Watch Sport, včetně zlaté verze, která by měla stát méně, než Apple Watch Editon, což by zrovna nehrálo do karet společnostem, které zákazníkovi pozlatily jablečné hodinky za zlomek ceny.

Server 9to5mac zveřejnil podobné informace, ve kterých uvádí, že iPad Pro nabídne podporu pro Bluetooth klávesnici, na které Apple pracuje a která by měla být přesně určena pro 12,9palcový iPad. Kromě toho ještě zpráva obsahovala informaci, že Apple představí zlaté Apple Watch Sport, které by tak měly být mnohem levnější a nabídnout prémiový vzhled pravděpodobně jen za $349 respektive za 399 €.

Apple Watch Sport Gold

Minulý měsíc vypluly na povrch nejnovější informace včetně úniku, že Apple chystá představit zcela novou Apple Wireless KeyBoard s Bluetooth 4.2 a s dobíjecí (lithium-on) baterií. Nová klávesnice by pravděpodobně měla nabídnout podsvícení a předělaná tlačítka, což jsme odhalili už březnu tohoto roku.

Informaci o nových barvách pro Apple Watch Sport naznačil prozradil dokonce i analytik Ming-Chi Kuo z KGI, který řekl, že Apple na podzim představí zlaté a růžovo-zlaté Apple Watch Sport po vzoru Apple Watch Edition, ale za zlomek ceny.

Apple Wireless Keyboard 2015 Gold

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.