Zavřít reklamu

iPhone 6 a iPhone 6 Plus ikona
Některým se to možná zdá nepravděpodobné, ale už za necelý měsíc, by měla společnost Apple představit dvojici, svých nejnovějších telefonů a to samozřejmě iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Společnost Fiksu, která nabízí marketingové nástroje pro mobilní aplikace, provedla průzkum ve svých protokolech, které se soustřeďují na typ používaných zařízení a identifikovala dvojici nových zařízení, které jsou označovány jako iPhone 8,1 a iPhone 8,2.

Odhalení sice přímo nenaznačuje, jak by se měly nové telefony jmenovat, ale vzhledem k tomu, že předchozí generace iPhone 6 a iPhone 6 Plus jsou označovány jako iPhone 7,1 a iPhone 7,2, tak je vcelku logické, že jako vždy půjde o „s“ modely.

Navíc data tak trochu naznačují, že Apple nakonec představí doopravdy jen dva nové telefony, tudíž spekulovaného iPhone 6c se pravděpodobně nedočkáme. Na druhou stranu se nemusel 4″ iPhone 6c dostat ještě testerům do rukou nebo jen Fiksu nemělo to štěstí, aby se zaznamenal do jejich protokolů, a tak není představení iPhone 6c ještě tak úplně ztraceno.

Dvojice odhalených iPhonů s novým označením nám také naznačuje, že výroba další generace je v plném proudu a Apple už v červenci začal testovat první modely a poskytl je i svým testerům, kteří na iPhonech hledají chyby nebo jiné nedostatky. V každém případě spekulované datum představení iPhone 6s a iPhone 6s Plus je stanoveno na středu 9. září, ale o přesném datumu budeme zajisté informováni samotným Applem prostřednictvím pozvánky.

iPhone 6 iPhone 6 Plus

*zdroj: Fiksu

Dnes nejčtenější

.