Zavřít reklamu

This War of Mine This War of Mine, hra která původně vyšla jen na počítače se konečně dostává i tam, kde vypadá nejlépe, na tablety! Jedna z nejzajímavějších her uplynulého roku, která nabízí pohled na válku z úplně jiné perspektivy než jakákoli jiná, se konečně dostává na iPad a také tablety s Androidem. V This War of Mine nejste hrdina, který „vykosí“ celou německou armádu, ale naopak ovládáte skupinu přeživších, kteří se ukrývají v domě, ve kterém se musejí starat o své duševní a fyzické potřeby.

Skupinka vašich lidí žije v polorozpadlém domě, zatím co venku zuří válka. Vycházet smějí jen v noci, protože přes den na ně číhají odstřelovači. Samozřejmě se musíte starat o jídlo, teplo, zdraví, fyzickou kondici svých postaviček a také pochopitelně i o to, aby měli z čeho vyrábět další věci, které nutně potřebují k přežití.

Hra od které v pdostatě nikdo nic neočekával sklidila při svém vydání na konci loňského roku skvělá hodnocení a to nejen za zpracovaní, ale zejména pak za námět, který rozhodně není konvenční. Hra je navíc nyní k dispozici na tablety za akční cenu 9,99€ s tím, že se jedná o úvodní akci a následně bude již za 14,99€. To se na poměry iTunes App Store může zdát sice poměrně vysoká částka, ale berte v potaz, že se jedná o port 1:1 z PC verze hry a kupujete si tedy plnohodnotnou hru na PC, která je nyní dostupná také na tablety.

This War of Mine

Dnes nejčtenější

.