Zavřít reklamu

Pip Boy FalloutSpolečnost Bethesda na letošní konferenci E3 ukázala Fallout 4 a další novinky jako je i nový Doom. Co je však důležité pro nás je fakt, že Fallout 4 vyjde taktéž ve speciální edici, jejíž součástí je počítač na ruku, který vypadá jako Apple Watch z roku 1970. Počítač bude nejen ve hře, ale fyzicky jej dostanete také přímo ve speciální sběratelské edici.

Fyzický i virtuální počítač pak bude propojen a uvidíte na něm statistiky ze hry, inventář a mnoho dalšího. Pokud si nechcete kupovat speciální edici, která jistě nebude zrovna za pár korun, vzhledem k tomu jak promakaně počítač vypadá, můžete si software samotného počítače stáhnout také na iPhone nebo Android. Ostatně na tyto novinky se můžete podívat na videu níže.

Bethesda však nyní na svém oficiálním webu zveřejnila informaci, podle které budou mít majitelé větších telefonů bohužel smůlu a Pip-Boye si neužijí. „Chtěli jsme zůstat věrní rozměrům herního modelu, takže jakékoli větší smartphony než uvedené modely se do zařízení nevejdou,“ píše se na blogu Bethesdy.

„Pip-Boy bude dostupný s pěnovými výplněmi, do kterých se vejde iPhone 6, iPhone 5/5s, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy 5 a Samsung Galaxy 4. Díky přizpůsobitelné pěnové výplni budete moci zasunout do Pip-Boye většinu dalších oblíbených smartphonů,“ uvádí Bethesda. Tyto iPhony však nesmí být větší než iPhone 6 a bohužel si tedy neužijí ani majitelé iPhone 6 plus. Samotná aplikace však bude samozřejmě funkční. Fallout 4 vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

fallout_4_pip_boy_edition_hero

Dnes nejčtenější

.