Zavřít reklamu

288386_largerDenně vychází na App Storu stovky, ne-li tisíce nových aplikací. Je těžké objevit ty zajímavé, které by vám mohly být něčím užitečné nebo vás pobavit. Někteří vývojáři mají dokonce takovou smůlu, že si jejich nové aplikace v každodenním závalu nikdo nevšimne a tedy ani nestáhne. Pokud byste ale rádi byli informování o zajímavých nových aplikacích, pak sledujte každý den náš web, kde vám vždy přineseme výběr těch nejlepší, které v daný den vyšly. Pojďme se vrhnout na ty dnešní.

 

ChattingCat
ChattingCat je opravovací služba vaší psané angličtiny. Korekturu neprovádí žádní roboti ani gramatický software, ale skuteční lidé. Tito lidé vám opravují psanou angličtinu, takže se nemusíte obávat trapných gramatických chyb.

cat

Police Car Crazy Racing
Pokud máte náladu na trochu závodění, tak by se vám mohla zamlouvat hra Police Car Crazy Drag Racing. Dostanete se tak za volant svého oblíbeného auta a dostanete příležitost ukázat soupeřům záda. Základem této hry je myslet a reagovat velmi rychle.

screen640x640

Followers Game
Followers je skvělou strategickou a bitevní hrou. Zahrajte si roli Clerica, jednoho z bohů a vytáhněte se svými následovníky do boje. Postavte si svou osadu, zapracujte na vašich znalostech a uzpůsobte si své postavy za pomocí mnoha předmětů. Můžete si také vytvořit Kulty a spolupracovat s ostatními hráči či s nimi bojovat.

followers

Cardio Sworkit
Aplikace Cardio Sworkit je trenérem, který se zaměřuje na vaše srdeční tempo a spalování tuků. Cardio Sworkit poskytuje 3 unikátní druhy cvičení: lehké zahřátí, cvičení naplno a plyometrické cvičení. K dispozici máte průvodce jednotlivými lekcemi.

cardio

Parking Mania
V Parking Mania máte za úkol udržet pořádek, předcházet nehodám a zabezpečit, aby se nikomu nic nestalo. Situace na silnici jsou naprosto ve vašich rukou, takže musíte předcházet nebezpečným situacím. Plňte různá přání obyvatel města a dostaňte za to různé odměny. S touto hrou můžete cestovat po celém světe a vyzkoušet si různá dobrodružství.

parking

Dnes nejčtenější

.