Zavřít reklamu

Apple Watch legoLEGO je najmä detská záležitosť, no v skutočnosti ide o kocky, z ktorých si môžete postaviť naozaj čokoľvek, nech už je to dom Simpsonovcov, GLaDOS z Portalu 2 alebo dokonca príslušenstvo pre svoje iOS zariadenia. Tým pádom existuje množstvo spôsobov ako zúžitkovať snáď najobľúbenejšie kocky na svete aj vo veku vyššom než 10 rokov. Niektorí užívatelia totiž pozbierali LEGO kocky, ktoré našli doma, a spravili si z nich svoj vlastný stojan pre Apple Watch, ktorý je naozaj jedinečný, keďže každý má doma iné kocky a tým pádom, nie je stojan ako stojan.

Práve vďaka tomu môžeme na Twitteri nájsť množstvo stojanov pre Apple Watch, ktoré majú jedinečnú tématiku – napríklad to je stojan v štýle Guardians of the Galaxy, Star Wars alebo Minecraft. Prípadne to sú súčiastky z rôznych kolekcií LEGO, alebo zakúpené samostatne z internetu. Istý užívateľ si dokonca takto vytvoril dvojitý stojan kompatibilný s Apple Watch a aj s iPhonom.

Nakoniec sa nájdu aj užívatelia, ktorí sa rozhodli vytlačiť si vlastný stojan cez 3D tlačiareň, ktorý je plne pripravený pre použitie s Apple Watch. Perfekcionisti majú samozrejme možnosť vymodelovať si svoj vlastný stojan a vytlačiť ho pri použití vysokej presnosti, vďaka ktorej je výtvor detailný a nie je na ňom vidieť jednotlivé vrstvy tak nápadne, ako pri použití hrúbky 0,3mm. S jej pomocou sme tlačili naše redakčné Apple Watch 38mm a získali sme tak prehľad o tom, ako budú vyzerať pripravované hodinky spoločnosti Apple naživo.

Apple Watch LEGO Stand
Apple Watch LEGO Stand

*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.