Zavřít reklamu

iPhone 6 Plus - iconOd té doby, co Apple představil iPhone 4S, zahájil své roční aktualizace jablečného telefonu vždy v září každého roku. Jenže podle dodavatelských řetězců, které zajišťují výrobu komponent pro nadcházející iPhone 6s, by se letos doba představení nového iPhonu měla změnit. Apple prý iPhone představí o něco dříve, než je zvykem, což by mnoho fanoušků jistě potěšilo a nový iPhone by přivítali s nadšením o něco dříve. Apple tak samozřejmě může učinit, protože už kolikrát v minulosti změnil dobu představení svých produktů.

Apple podle všeho již nyní čeká na součástky pro příští generaci iPhonu, tudíž si je dávno objednal a podle čínských médií jsou vyhlídky na dřívější představení iPhonu opravdu příznivé. Rychlost dodávání komponent pro iPhone 6s a iPhone 6s Plus jsou údajně tak dobré, že by Apple mohl posunout datum vydání už na srpen.

Pokud je to pravda a dodavatelské firmy komponent jsou doopravdy připravené, tak by snad poprvé mohl být dostatek iPhonů a Apple by konečně stíhal ukojit všechny poptávky včas. Jenže dobré zprávy z dodavatelských řetězců ještě neznamenají, že Apple doopravdy představí iPhone o něco dříve. Důležité totiž také je, že Apple ještě ani nepředstavil iOS 9, a až tak učiní přibližně za tři týdny, tak bude potřebovat další čas, aby systém stihl doladit. Nikdo z uživatelů totiž nechce, aby Apple vydal ještě horší systém, než byl zpočátku iOS 8.

Na jednu stranu by se tak mohlo stát a kalifornská společnost by doopravdy mohla představit nový iPhone již v srpnu, na stranu druhou je vše celkem neočekávané a právě vývoj iOS 9 bude představení oddalovat. Informace ze zákulisí jsou zajímavé, ale nikdy nepřichází se stoprocentní jistotou, a tak ze skeptického hlediska by se klidně mohlo opět stát, že v září uslyšíme, jak je iPhonů nedostatek, a že Apple při výrobě narazil na problémy.

Nový iPhone 6S by měl být podle zdrojů největším upgradem v „S“ verzi vůbec. Novinka by měla dorazit s Force Touch displejem, 2 GB RAM, 12MP fotoaparátem, lepším Touch ID a se zpevněným tělem. Nejvíce se však v poslední době diskutuje o fotoaparátu, který by kromě 12MP měl nabídnout opravdu skvělé fotografie, na což se mnoho uživatelů nesmírně těší, protože už teď iPhone 6 fotí výborně. Zda společnost s logem nakousnutého jablíčka stihla využít ukořistěné technologie ze společnosti Linx, kterou zakoupila, je velkou otázkou, ale všichni doufáme, že ano.

iPhone 6 camera

*zdroj: CultofMac

Dnes nejčtenější

.