Zavřít reklamu

Galaxy S6 EdgeNovináři kteří vycestovali přímo na zahraniční představení novinky Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge měli možnost si oba přístroje na vlasntí kůži otestovat. Phonearena.com byla samozřejmě na místě a její reportéři stihli udělat sérii porovnávacích fotografií, ve kterých vidíte porovnání iPhone 6 a Samsung Galaxy S6 Edge, tedy toho nejlepšího, co řada Samsung Galaxy v současné době nabízí a během letošního roku také nabízet bude. 

Vzhledem k tomu, že bylo možné testovat pouze v místnostech, kde probíhala samotná možnost vyzkoušet si telefony, byl test značně obtížný a nebylo možné vyzkoušet fotografie za různých okolností jako je počasí, denní doba a tak dále. Přesto se však již kvůli tomu, že se jedná o první podobné testy vyplatí, podívat se, jak fotografie z obou telefonů vypadají. Osobně se nechci příliš zastávat iPhonu, ovšem jeho fotografie na mě působí skutečně mnohonásobně věrohodněji než v případě Galaxy S6.

Ten samzořejmě nefotí špatně, ale jeho fotografie mají oranžový nádech a celkově se mi zdá, že barevnost neodpovídá realitě. Níže naleznete jen několik fotografií, ale celou galerii kde se provonává i se staršími modely telefonů Samsung, naleznete přímo zde.

Apple iPhone 6

Apple-iPhone-6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung-Galaxy-S6-edge

 

Apple iPhone 6

Apple-iPhone-6-2

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung-Galaxy-S6-edge-2

 

Apple iPhone 6

Apple-iPhone-6-4

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung-Galaxy-S6-edge-4

Dnes nejčtenější

.