Zavřít reklamu

l15325-tesla-motors-logo-44198CEO Tesla Motors, CEO SpaceX a miliardář Elon Musk měl v pondělí na serveru Reddit populární AMA (ask me anything) událost. V ní se dostalo na dotaz, jestli by Musk mohl něco poodhalit o přicházejícím a velmi očekávaném dalším modelu od Tesla jménem Model 3. Elon Musk přišel s jednoduchou a velmi interesantní odpovědí: „Nebude vypadat jako ostatní auta.” To stačí k tomu, aby se příznivci této značky dostali do pocitu extáze a aby s velkým natěšením čekali na příchod tohoto již skoro mýtického modelu.

Tesla Motors v červenci minulého roku potvrdila své plány v reportu Auto Express a vysvětlila, že na Modelu 3 usilovně pracuje. Report tuto generaci popsal jako menší auto, které by mělo soupeřit s 3 series od BMW.

Model 3 má být o 20% menší než Model S a mý být schopen ujet až 200 mílí (321 km) na jedno nabití. Představení bychom se měli dočkat v roce 2016 s tím, že prodeje začnou v roce 2017.

Tesla v posledních letech vzbudila spoustu nadšení a povyku v automobilovém sektoru. V posledních letech představila silné a nádherné stroje v podobě Model S a Roadster, které navíc minulý rok aktualizovala. Například Roadster 3.0 package přišel s novou o dost lepší verzí baterie a je tak schopen na jedno nabití ujet trasu Los Angeles – San Francisco, která je dlouhá 400 mílí (643 km). Bude tak velmi zajímavé sledovat, co si na nás Tesla přichystá.

Tesla Model S

*Zdroj: Business Insider

Dnes nejčtenější

.